Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ti fel mernétek venni egy...

Ti fel mernétek venni egy Rolex hamisítványt? 20/F

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik a Submariner típus, ami azért nem egy olyan nagyon csicsás vagy feltűnő darab azonban nem mernék megvenni belőle még egy jó minőségű hamisítványt sem, nemhogy gagyit mivel ha valaki meglátná, hogy az egy Rolex egyből levágná, hogy mekkora egy szerencsétlen vagyok. Az összképet illetően (egyéb ruhadarabok) nem sütne le, hogy hamis de ugyebár egy ilyen óra több millió forint. Villamoson, buszon meg eszembe sem jutna felvenni...

Nem tudom, más is ennyire komolyan veszi ezt és megfigyeli, hogy milyen óra van valaki kezén vagy csak én gondolom ezt túl?

2017. okt. 27. 23:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Szerinted az átlag ember tud különbséget tenni eredeti és hamisítvány között vagy érdekli egyáltalán (?) a fenéket.

Már ezelőtt 20 éve az eredeti seikomról azt hitték kínai, aztán meg az astronomra is.

2017. okt. 27. 23:32
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

Nekem például ez az egyik kedvenc órám: [link] .

Ennyit viszont jelenleg sajnálnék kiadni érte, viszont hamisítványnak nem látom értelmét. Én biztos nem vennék hamisítványt. Különben azok a replikák amiről egy laikus már nem monjda meg, hogy eredeti-e vagy sem az $4-500 körül kezdődik. Ennyiből már veszel rendes órát is.

2017. okt. 27. 23:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

eredeti breitlingem van, egy jó nagy, feltűnő típus

kb 10 év alatt összesen 2 ember vette észre hogy breitling, de ők se tudták, hogy melyik sorozat vagy bármi

szóval ne félj tőle, itthon nincs kultúrája, seiko g-shock meg ilyenek mennek, csoda hogy a 7 zenés kvarcokról leszoktak

2017. okt. 27. 23:44
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Nem nézem senki óráját, mert régóta nem érdekelnek a karórák, főleg a férfi órák, de ha ki is szúrja a szemem véletlenül egy ormótlan, csillivilli darab valakinek a karján, akkor is csak annyit gondolok, hogy "pf, de ratyi". Meg eszembe jut a Nyócker, amiben a' asszem cigány apuka kergeti a fiát, hogy honnan szedte a Rolexeket. :D

Nem hinném, hogy a metrón/buszon utazó átlagemberek között sokan lennének, akik különösebben értenek a karórákhoz és még azt is tudják, melyik mennyibe kerül és melyik hamis.

Ha szerencsétlennek tart valaki, az igazi Rolexszel a karodon is annak fog tartani. Főleg, ha ronda.

Szerintem azt vegyél meg hordj, ami neked tetszik, nem mások véleményével kell foglalkozni. De ha ennyire tartasz tőle, akkor inkább hagyd, mert ha a buszon a kamugyémántokkal kirakott órádat nézegeted meg dugdosod, akkor tuti, hogy ki fognak zsebelni leszálláskor. :D

2017. okt. 28. 00:59
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

+ Én hülyébbnek néznék valakit, aki EREDETI Rolexet hord utcára. A nevén kívül semmivel nem tud többet, mint bármelyik másik óra, nem is szebb. Ellenben ha ellopják, leesik, eltörik, elromlik... akkor megy a kukába a több millió forint, amiből pl. vehetett volna egy autót is.

Persze akinek százmilliárdjai vannak, annak teljesen mindegy. :D

2017. okt. 28. 01:02
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Simán felveszek Rolexet utcára és bizony buszra (BKV) is felszállok vele. A Submariner nem egy hivalkodó óra, mármint a sima acél verziók.
2017. okt. 28. 02:00
 7/12 gnoomage ***** válasza:
75%
Szerinted hány ember tudja majd megkülönböztetni? Ha többmilliós óráról van szó, kétlem, hogy gyakran találkoznál olyan milliomosokkal, akiket a legkisebb mértékben is érdekelne a karodon lévő óra. A többi ember meg majd onnan tudja, hogy Rolex, amikor kb 5 centiről olvasgatják az 1 mm írást...
2017. okt. 28. 02:10
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
a válaszokból szerintem simán láthatod, hogy mennyit tudnak a panelprolik ezekről az órákról
2017. okt. 28. 03:27
 9/12 A kérdező kommentje:
Így igaz, mást nem is igazán ismerek aki rajtam kívül úgymond ismeri az órákat. Minden ismerősöm csak egy nagy felvicicomázott vacaknak tartja a legnagyobb márkákat is (Breitling, Longines, Chopard). A Submarinerből pedig igen, a sima acéltokosra gondoltam nem az arany, kék, zöld, modellekre. Ment a zöld kéz mindenkinek.
2017. okt. 28. 08:49
 10/12 anonim válasza:
100%
Én speciel szeretem az órákat és egyből kiszúrom, ha valakinek ott van a csuklóján egy Rolex Yacht Master II vagy egy Patek Philippe és soha nem vennék fel replikát még ruhából sem. Lehet ezt más sznobságnak véli, de valahogy mindig megpróbáltam az életemben egy szintet kitűzni és azt nem lentebb adni vagy legalábbis törekedni arra. Nekem ebbe nem fér bele a kamu replika óra/ruha/bármi. Vagy vegye meg a frankó eredeti órát valaki vagy akkor ne villogjon vele, hogy rolexe van. Másrészt fentebb írta valaki, hogy gáz akinek eredeti rolexe van. Mégis miért gáz? Azért mert ad magára meg a minőségre? Tudod létezik olyan hogy befektetés meg kereskedelem. Külföldről felvásárolsz egy órát 2-2.5millió forintért és eladod 4ért itthon. Valamint egy rolex az egyik legértékállóbb befektetés szóval aki megteheti az inkább vegyen rolexet. 😄😄
2018. márc. 17. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!