Laptop vásárlás előtt állok, és szeretnék segítséget kérni. Megéri beruházni egy új Macbookra?
Egy olyan gépet szeretnék venni, ami éveken keresztül precízen, gyorsan, és megbízhatóan működik majd. Idáig egy Toshiba Sattelitet használtam (két és fél évig), de most már cserére érett.
Macbook Air-t néztem ki, de kissé bizonytalan vagyok hogy azt válasszam vagy pedig egy hasonló árkategóriájú Windows-os laptopot. Főként irodai munkákra, prezentációkra és internetezésre kellene. Ha esetleg van Macbook-al kapcsolatosan tapasztalatotok akkor kérlek segítsetek. Köszönöm!
Szerintem air-t ne vegyél. Jó kis gép...de annyira szar a kijelzője.
Várd meg a kövi mac frissítést.
Én egy 2015-ös Airt használok.
Kijelzője tényleg nem egy Macbook Pro, de szerintem teljesen vállalható.
Én úgyis ha otthon vagyok kikötöm egy 27-es 4K-s LG monitorra majd Magic keyboardal és Moussal használom.
Nameg ha egy 15.6-os 1366x768-as Consumer laptop kijelzőjéhez szoktál, akkor az Air kijelzője nagyon szépnek fog tűnni utána.
Amire Te akarod használni bőven elegendő a teljesítménye.
Én sokat használom fotó és videó szerkesztésre, de azokat is gondtalanúl veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!