Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Akció kamera vásárlás? GoPro?...

Akció kamera vásárlás? GoPro? Segítséget kérnék a választásban.

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni akció kamerát,motorozáshoz,biciklizéshez,kiránduláshoz,videók készítéséhez stb.. Milyen kamerát javasolnátok,amivel esetleg van tapasztalatotok is? Én GoPro Hero 4 Silverre gondoltam.Tapasztalatok a silverrel kapcsolatban? 100%-ig még nem vetettem bele magamat a témába,mert nem "sürgős" a dolog. (Ha valaki rendelkezik ilyen action cam-el/ismeri az kérném szépen írja le véleményét,tapasztalatait,esetleg tanácsait. Köszönöm!

2016. máj. 19. 21:47
 1/1 anonim válasza:
A neten, a tube-on olyan mennyiségű info és video van ezekről, a minőségről, a felszerelés módjairól, hogy kicsit konkretizálni kellene a kérdést. Nekem SJ4000-em és GoPro3 Silverem is van. Mindkettőt sokat használom, de a Gopro lényegesen jobb, képe sokkal harmonikusabb és valamivel kevésbé érzékeny a rezgésre. Gyanítom hogy a Hero4 Silver is jó kamera lesz. A 3-tól kezdődően már egész tisztességes a hangminőség is, úgyhogy akár narrációval ellátott videókat is csinálhatsz vele, de küldő mikrofont is csatolhatsz hozzá.
2016. máj. 20. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!