Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nektek egy MacBook pro nál 13...

Nektek egy MacBook pro nál 13 inch elég szokott lenni?

Figyelt kérdés
MacBook prot tervezek vásárolni 13 incheset vagy 15 incheset vegyek? iskolába kellene. 16/F

2017. okt. 13. 08:13
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nincs szükséged a 15”-ra. 16 évesen még macbookra simcs.
2017. okt. 13. 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ milyen iskola és milyen terveid vannak a jövőre nézve. Nekem gimibe (külföld) kötelező laptop szinte minden órára. Mivel minden nap cipelnem kell, ezért 13" vettem. Habár nem nehéz a 15" sem. Csak a 13" még annál is könnyebb. Multimádiás vagy tervezési szakokra inkább a 15" jobb. Tehát ha pl. lakberendező vagy gépészmérnök akarsz lenni. Én orvos vagy ilyesmi akarok lenni. Nekem a 13" tökéletesen elég. Mindent látok ezen is. Itthonra kaptam egy nagy monitort. Filmezéshez rákötöm a laptopot. Ehhez nekem a 15" is kevés lenne.

Érdemes a gépet ilyen összeállításban venni : minimum 512 GB SSD, 16 GB RAM és ha marad keret rá, akkor i7 CPU. Ez még egyetemem is kiszolgál.

2017. okt. 13. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 8 "-os tabletem és tökéletes. Androidos.
2017. okt. 13. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Most cseréltem el a 14 colos laptopomat egy 16 colosra, mert kicsi volt a képernyője. Programozni jó a kisebbik is, de grafikai munkákhoz, designboz, tervezéshez kell a nagyobb.
2017. okt. 14. 23:33
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

retina kijelzősből nem kell nagy

windows-os tucatlaptopokat ne keverjük ide a nulla felbontásukkal, azokból a 17es is olvashatatlan...

2017. okt. 15. 02:48
 6/7 anonim ***** válasza:
26%
Attól, hogy jó a képernyő felbontása, még kiesik a szemed, ha túl kicsi a kijelző.
2017. okt. 15. 06:33
 7/7 anonim ***** válasza:

ha szar a látásod, igen

egyébként meg nem

2017. okt. 15. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!