Melyik éri meg jobban MACBOOK AIR 13 inch Vagy MACBOOK pro 13inch?
Most fogok új laptopot venni (applet) de nem tudom milyet vegyek melyik éri megjobban. Sokat utazok tehát a súlya valamiben számít ezért ebben jobban megéri a macbook air, viszont ha airt vennék akkor még kéne vennem egy optikai meghajtót is.
Ha viszont prot vennék akkor nem kéne optikai meghajtó.
Egyébként a gépet használnám netezésre, I tunes-t is használnám az iphoneom és az ipodomhoz, filmet is néznék rajta, használnám az i photot,Photo boothot ilyesmi meg szerkesztenék (össze vágnék videókat). Amúgy vincsesztert mind 2 esetbe vennék hozzá.
És hogyha vennék egy macbookot (bármilyet) akkor azt legalább 2-3 évig nem cserélném le (ezért se hoztam szóba a air 11inch-est)tehát jó döntéstszeretnék hozni.
Szerintetek melyik éri meg jobban???
LÉGYSZÍVES CSAK AZ VÁLASZOLJON AKI ÉRTELMES VÁLASZT TUD ADNI.
nemtudom, a 13"-as Macbook Pro, nem olyan erős, tehát nem sokkal jobb, mint a 13"-as Air.
Ráadásul az Air-ben SSD-van ami sokkal sokkal jobb, és nagyobb felbontású a kijelzője, könnyebb vékonyabb,
Az üzemidő mind2-nél 7óra. De amire te használnád arra nem is kell nagy teljesitmény, és ha sokat utazól a fele súly megéri. Turbo Módba pedig az Air procija is tud 2.5Ghz környékén.
A te helyedben az Air-t venném. Pro-ból én csak olyat vennék amiben nem IntelHD3000 van, azok viszont már 500-600 körül vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!