Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » MacBook Air vagy MacBook Pro...

MacBook Air vagy MacBook Pro a jobb? Miért?

Figyelt kérdés

Légyszi segítsetek.

Nem tudok dönteni...:S

Leginkább neteznék,zenét hallgatnék,Photoshoppoznék meg talán játszanék rajta.

2011. szept. 29. 18:09
 1/8 csapacsupa ***** válasza:
40%
Nyilván a Pro a jobb és nem az Air ahol azt fizeted ki, hogy vékony, könnyű és sokáig bírja az akksi. Persze most meggyőzhetnélek, hogy vegyél egy kétszer ennyire jó laptopot fele annyiért de ha egy 13 colos, mezei laptop is jó neked 449e Ft-ért, akkor hajrá tigris!
2011. szept. 29. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló elég negatív az Apple cuccokkal szemben. Én tavasszal szeretnék egy 13"-as Airt.

A 128 GB-s verzió itthon 380, ami valóban sok, viszont USA-ba kb 280, vagy itthon felsőoktatási kedvezménnyel, nettóba szintén kb 280-290, ami figyelembe véve a képességeit teljesen jó. Unibody alu ház, SSD, Intel I5, vékony, miősőségi, OS X stb.

Illetve ez a kétszer ilyen jó feleannyiért egy hülyeség. Mi a kétszer ilyen jó? Teljesítménybe lehet, de így, ebben a formában nincs más ami olcsóbb. Most jött ki pont az új Samsung 9-es sorozat ami amolyan Air koppintás kb ugyanaz a specifikáció csak windows, 367 ezer... Tehát NEM lehet ezt a vékony, minőségi, villámgyors SSD!!! meghajtós gépet feleannyiból megcsinálni.

Egyébként játékra Mac nem a legjobb választás, bár van pl Steam mostmár Macre. Játékot leszámítva Air. Egyszerűen felesleges pl az optikai meghajtó stb. Ha meg hely kell veszel egy 500 gigás külső hdd-t aztán szépnapot.

2011. szept. 29. 20:50
 3/8 csapacsupa ***** válasza:
Nekem van egy Sony VAIO-m, 500 Gb-os merevlemezzel, kristálytiszta, 16colos kijelzővel, 5 órás üzemidővel és úgy megy rajta az Adobe CS5, vagy a Mudbox, Ligthwave, Maya, Cinema4D mint vajon a langyos kés. Az, hogy túl negatív vagyok az Apple-lel szemben, körmönfont kijelentés ugyanis reálisan nézem a dolgokat. Nyilván az én gépem majd' 1,5 kiló de nem adnék ki 200e Ft-tal többet, csak azért, hogy ne legyen vastagabb a laptopom fél centinél.
2011. szept. 30. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Tényleg nem értem. Most álljak neki magyarázni, hogy a 128 GB-s SSD SOKKAL drágább mint a te 500GB winyód?

Nem, nemcsak az Applebe lévő hanem bármilyen SSD sokkal drágább lesz. Most a többi dologba már bele se megyek...

2011. okt. 1. 10:26
 5/8 csapacsupa ***** válasza:
42%
Itt nyilván van technológiai szinten különbség, de vajon ez annyira jelentős és annyira előnyös amennyivel feljebb viszi egy egyszerű használati eszköznek az árát? Igazából itt ez a kérdés. Reméltem, hogy érted a lényeget és nem kell magyaráznom.
2011. okt. 1. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Értem mit akarsz mondani, és jogos. Túl van árazva, legalábbis Mo.-n. A márkát is meg kell fizetni stb.

Viszont most jött ki a Samsung X900-as "Mac Air másolat" és 370 ezer. Gyakorlatilag ugyanannyi mint egy Air.

2011. okt. 1. 20:05
 7/8 anonim válasza:

Csak mondom, hogy a MacBook Pro DRÁGÁBB!

Nekem Airom van és IMÁDOM! Elősször kicsit furcsa volt átváltani windows-ról. Imádom felemelni olyan könnyű és gyönyörű!! Szerintem ha csak ennyit akasz csinálni, mint amit tt leírtál, akkor az Air jobb!

2012. febr. 29. 21:44
 8/8 anonim válasza:

(előző vagyok)

Az Air az 300e ugyhogy nemtudom mi herülhet 1 samsungban 370e-be

2012. febr. 29. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!