MacBook Air vagy MacBook Pro a jobb? Miért?
Légyszi segítsetek.
Nem tudok dönteni...:S
Leginkább neteznék,zenét hallgatnék,Photoshoppoznék meg talán játszanék rajta.
Az első válaszoló elég negatív az Apple cuccokkal szemben. Én tavasszal szeretnék egy 13"-as Airt.
A 128 GB-s verzió itthon 380, ami valóban sok, viszont USA-ba kb 280, vagy itthon felsőoktatási kedvezménnyel, nettóba szintén kb 280-290, ami figyelembe véve a képességeit teljesen jó. Unibody alu ház, SSD, Intel I5, vékony, miősőségi, OS X stb.
Illetve ez a kétszer ilyen jó feleannyiért egy hülyeség. Mi a kétszer ilyen jó? Teljesítménybe lehet, de így, ebben a formában nincs más ami olcsóbb. Most jött ki pont az új Samsung 9-es sorozat ami amolyan Air koppintás kb ugyanaz a specifikáció csak windows, 367 ezer... Tehát NEM lehet ezt a vékony, minőségi, villámgyors SSD!!! meghajtós gépet feleannyiból megcsinálni.
Egyébként játékra Mac nem a legjobb választás, bár van pl Steam mostmár Macre. Játékot leszámítva Air. Egyszerűen felesleges pl az optikai meghajtó stb. Ha meg hely kell veszel egy 500 gigás külső hdd-t aztán szépnapot.
Tényleg nem értem. Most álljak neki magyarázni, hogy a 128 GB-s SSD SOKKAL drágább mint a te 500GB winyód?
Nem, nemcsak az Applebe lévő hanem bármilyen SSD sokkal drágább lesz. Most a többi dologba már bele se megyek...
Értem mit akarsz mondani, és jogos. Túl van árazva, legalábbis Mo.-n. A márkát is meg kell fizetni stb.
Viszont most jött ki a Samsung X900-as "Mac Air másolat" és 370 ezer. Gyakorlatilag ugyanannyi mint egy Air.
Csak mondom, hogy a MacBook Pro DRÁGÁBB!
Nekem Airom van és IMÁDOM! Elősször kicsit furcsa volt átváltani windows-ról. Imádom felemelni olyan könnyű és gyönyörű!! Szerintem ha csak ennyit akasz csinálni, mint amit tt leírtál, akkor az Air jobb!
(előző vagyok)
Az Air az 300e ugyhogy nemtudom mi herülhet 1 samsungban 370e-be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!