MacBook Air-be megéri +4 GB-ot venni vagy inkább Retina Pro? (többi lent)
Első MacBook vásárlás előtt állok. Még nem döntöttem el, hogy a 13 Air vagy a 13 Retina Pro legyen (valószinű alap modell), de ha az Air mellett döntök abban az alap modellben csak 4GB memória van. A kérdésem az lenne, hogy megéri bele venni még 4-et vagy felesleges számomra. A mostani Windowsos gépemben is 4 van és igazából még nem éreztem, hogy több kéne. Photoshop meg videó szerkesztőket elvitte az is viszont lehet 1 éven belül fogok AutoCAD-et használni. Nem hiszem ott fogom életem autóját megtervezni, de az egyetem miatt lesz 1 vagy 2 félévem.
Csak ha meg bővítem az Airt akkor szinte már ott vagyok árban mint az alap Retina Pro és ezért vannak bennem kétségek. Mert ha az alap Air is elég akkor biztos azt veszem mert könnyebb és hordozhatóbb és majdnem 100ezerrl olcsóbb is.
A válaszokat előre is köszönöm!
Mindenképp 8 GB RAM-mal vedd a gépet, 4 kevés lehet évek múlva, és OS X szereti a sok memóriát. No és ugye nem szabad elfelejteni, hogy sem az Airben, sem a retina Pro-kban nem lehet memóriát bővíteni!
Mivel CAD-ezni tervezel, mindenképp a Prot vedd, mert hardvere is erősebb.
köszönöm a választ!
én is több emberrel beszltem és ők is azt mondták, hogy érdemes a +4GB, de akkor meg már megéri a Pro.
Jelenleg nem CAD tervezésből akarok megélni csak lesz ilyen tárgyunk is ahol gondolom megmutatják, hogy kell használni. Mert az Air sokkal jobban tetszik. Olyan vékony meg könnyű. Sokkal praktikusabb. a 13' Pro is szép de az Air szerintem veri. Viszont a Retina meg megint jó szóval nem egyszerű :D
Viszont ha a Pro-t veszem és abból az alap Gépet tehát 8GB és i5 processzor az ugyan úgy kibír 4évet nem? tehát addig simán a használható kategóriában lesz nem? mert a processzor bővítésnek is megvan a felára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!