Ismer valaki valamilyen praktikát arra, hogy hogyan tudnám megvédeni, tompítani a véletlen ütésektől, elejtésektől a tabletem? (lĕírás lent)
Soha nem történt még velem ilyen, hogy érintőkijelző betört a kezeim között... de most az előbb volt. =(
Nagyon szomorú vagyok, mert szállítással praktikusan 3× többe fog kerülni nekem az érintő pótlása, mint amennyiért magához a tablethez hozzájutottam. =
Teljesen boldog voltam vele, eddig soha nem volt még olyan Androidos eszközöm, amit magaménak tudhattam... amit meg nem, abból is csak egy, a volt céges telefonom.
Úgy örültem, hogy végre tanuló rendszergazdaként nem egy egyszem Lumia Wp8.1 telefonnal nevettetem ki magam... erre a hidegben, egy megrándulás miatt végigtört a maradék is =(
(LCD megúszta)
Az érintőpadja pedig nettóban is kétszer több, mint amiért hozzájutottam ehhez, de megrendelve még vagy kétezret rá fognak rakni a szállítás miatt.
Sajnos tikkes is vagyok, ami még régebben tűrhetőbb volt, de sajnos az előző munkahelyeim miatti rendszer éjszakázások, 48+ órázások miatt és a szüleim volt terrorizáló magatartása miatt rosszabbodott. Orvos meg már azt mondta, hiába jobbak most az életkörülményeim, nem fog már javulni. ='(
Magyarán sajnos most már gyakori megrándulásokkal kell számoljak, amiket hiába veszek észre, hiába tudatosítok és próbálok kontrollálni, csak nagyon kivételes esetben sikerül. Tehát sajnos egyszerűen előfordulhat olyan, amikor a legnagyobb odafigyelésem ellenére is - mint pl. most is - leejtem, ami a kezemben van. Nem fogom tudni mindig megakadályozni. =(
A Nokia Lumia Wp8.1-es telefonommal viszont már szintén megtörtént, hogy ejtettem le, viszont az üvegen egy alig (tényleg alig, inkább kitapintható) észrevehető s rövid repedésen kívül eddig még nem történt semmi károsodása : Ugyanis van rajta egy gumitok, ami magába foglalja a telefont, egészen a pereméig, ill. kicsit ki is magaslik (tehát vízszintesen nézve tovább ér a gumibetét, mint az üveglap).
Az a kérdésem, hogy házi körülmények között nem lehet valami hasonló gumis megoldást ráaplikálni a tabletre?
Ugyanis erős a sejtésem, hogy nem fogok hozzá gyártott gumifoglalatot találni. =(
Nem látott már valaki erre megoldást? Gumi, bélés, bármi más saját kivitelezésú ütésálló, ütéstompító keretezés.... bármi, ami megoldható egy nem gyakori típusú tabletnél, telefonnál... vagy hasonló eszköznél.
=(
Mert ez most nekem egy NAGYON FÁJÓ tanulópénz volt, szétvet az ideg, és egy rohadt jó napomat vágta haza az egész.
Össz-vissz azzal próbálom magam vigasztalni, hogy már eleve törött volt az érintőfelület, s csak a fele volt használható; és így most van ürügyem a cserére.
De ez sajnos valójában nagyon-nagyon sovány vígasz, mert auto. elfordítással így is használható volt, s amire nekem jó lett volna, arra beértem volna ezzel.
Így most viszont a tablet többszörösét kell ráfordítsam... s így már olyan, mintha az új készülék árában vettem volna egy agyonhasznált cuccot. =(
NAGYON SZ@R ÉRZÉS!!!! ='(
-----------------
Kérlek, segítsetek ötletekkel, már látott megoldásokkal, hogy hogyan tudnám ezt a jövőben, tikkes létemre kivédeni.
*rendszer -> RENDSZERES
(...akart lenni)
"Miért nem veszel újat?"
Szerinted eddig miért nem volt soha a büdös életbe Android mobileszköz a kezembe?! =(
A Wp8.1-es telefont se én vettem meg... igaz, nem is kértem, de azon az áron 2 androidos eszköz kitellett volna anno. >(
Ennél szerencsém volt : 2000-ért tudtam megvenni, mert az illető azt hitte (gondolom), hogy már tégla, de csak a hál istennek cserélhető firmware volt bugos.
Ez a szerencsém viszont tartott egy kurta hétig... csessze meg.
AliExpressen szerencsére találtam 3300-ért panelt, az valamivel jobb ár már. Tudtommal ilyen árban még nincs vám se.
Igaz, úgy garantálhatom, hogy 2 hónapig nem lesz semmi. :/
Első lettőnek köszönöm!
DPS Dream 7 típusról van szó. Ez akkor azt jelenti, hogy 7"-es tokot kell keressek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!