Szerintetek melyik lenne jobb valasztas az esetemben: iPad vagy fenykepezogep? 16l
Igazabol meg eletemben nem volt egyik sem, max fenykepezogep, de az a szuleime es nem adjak nekem. Szoval osszegyujtottem 250k-t, es valamelyiket szeretnem megvenni, de nem tudom, hogy melyik lenne praktikusabb.
iPad Pro 2017 12.9-esen es egy Nikon D5300-ason gondolkozom objektivvel.
Ipad melletti tenyek:
-tanulashoz jol jonne
-sorozatnezes, youtube stb
-sokat utazom
-szeretek rajzolni elektronikusan, de ez csak hobbi, es a ceruzat melle szerintem meg se vennem
DE ismeroseim azt mondtak, hogy laptop/telefon mellett igyis-ugyis elunom idovel az iPadet. Mindketto van nekem, es felek, hogy elunnam en is mellettuk, igy folos penzkidobas lenne
Fenykepezogep:
-szeretek fotozni
-sokan dicsertek, hogy jo szemem van hozza
-a telom kameraja annyira nem profi, mint egy fenykepezogepe. Van rajta portre mod, meg szep nagyon szep a hatlapi kamera, de “nem erzem az igazinak”
Szerintetek? 16 evesen elegedjek meg a telefonom kamerajaval es vegyek iPadet vagy fenykepezogepet inkabb?
Igazabol a kettot nem szeretnem kombinalni. Mindig ugy veszem a cuccaim, hogy idotallolegyen es jo. Pl ha van egy jo minosegu farmer 30ert, akkor azt veszem, mert tudom hogy sokaig jo lesz. Vehetnek az arabol 3-5 farmert, de nem biztos, hogy olyan tartosak lesznek. Na, ertitek mire celzom.
Mielott jonnek az offok: ez vsak egy pelda volt, nem szoktam venni ennyiert farmert👀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!