Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik lenne jobb...

Szerintetek melyik lenne jobb valasztas az esetemben: iPad vagy fenykepezogep? 16l

Figyelt kérdés

Igazabol meg eletemben nem volt egyik sem, max fenykepezogep, de az a szuleime es nem adjak nekem. Szoval osszegyujtottem 250k-t, es valamelyiket szeretnem megvenni, de nem tudom, hogy melyik lenne praktikusabb.

iPad Pro 2017 12.9-esen es egy Nikon D5300-ason gondolkozom objektivvel.

Ipad melletti tenyek:

-tanulashoz jol jonne

-sorozatnezes, youtube stb

-sokat utazom

-szeretek rajzolni elektronikusan, de ez csak hobbi, es a ceruzat melle szerintem meg se vennem

DE ismeroseim azt mondtak, hogy laptop/telefon mellett igyis-ugyis elunom idovel az iPadet. Mindketto van nekem, es felek, hogy elunnam en is mellettuk, igy folos penzkidobas lenne

Fenykepezogep:

-szeretek fotozni

-sokan dicsertek, hogy jo szemem van hozza

-a telom kameraja annyira nem profi, mint egy fenykepezogepe. Van rajta portre mod, meg szep nagyon szep a hatlapi kamera, de “nem erzem az igazinak”

Szerintetek? 16 evesen elegedjek meg a telefonom kamerajaval es vegyek iPadet vagy fenykepezogepet inkabb?

2017. okt. 2. 12:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igazabol a kettot nem szeretnem kombinalni. Mindig ugy veszem a cuccaim, hogy idotallolegyen es jo. Pl ha van egy jo minosegu farmer 30ert, akkor azt veszem, mert tudom hogy sokaig jo lesz. Vehetnek az arabol 3-5 farmert, de nem biztos, hogy olyan tartosak lesznek. Na, ertitek mire celzom.

Mielott jonnek az offok: ez vsak egy pelda volt, nem szoktam venni ennyiert farmert👀

2017. okt. 3. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Meggyőzhetetlen vagy észérvekkel, úgy látom. Bár van igazság abban, amit mondasz, de nem vagy hajlandó kompromisszumokra. Akkor vegyél iPad-et, és az osztálytársaid biztosan felnéznek majd rád.
2017. okt. 3. 20:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem azt szeretnem tidni, hogy melyikkel lennek menobb, hanem hogy szerintetek melyik valna jobban a hasznomra:)
2017. okt. 4. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!