Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik a jobb, melyik éri meg...

Melyik a jobb, melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit vegyek, ipad3-mat(16GB), dell insprion duo-t vagy esetleg egy laptopot?? Szerintetek?? akinek valamelyik van az kérem írjon előnyt/hátrányt, tapasztalatot!! és ha laptopot akkor milyen márkájút??kb.150.000 Ft-ig!! előre is köszönöm.!! :)

2012. jún. 1. 15:40
 1/3 anonim válasza:

Szerintem vegyel laptopot!!!!!!!!!

Par napja vettem IPad2-ot de megbantam!Mit ne mondjak epp,hogy a levegoert nem kernek penzt ,tiszta rohej .

Szerintem ha minden ami kell es jatekokat mindent teszel ra 1-2 honapon belul kifezeted megint az arat.Meg a SkyFire bongeszot se lehet letolteni ingyen ,h nyisa meg a flasht.

Nem ertem mit aradozanak rolla.

2012. jún. 3. 23:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.!!

További véleményt!

2012. jún. 6. 15:49
 3/3 Multigod97 ***** válasza:
Nekem iPad2-m van és nagyon szeretem, de csak akkor érdemes venned, ha van otthon legalább egy géped, mert anélkül nem lehet rá fényképeket, videókat, zenét rakni ingyen. De ha van géped én nagyon tudom ajánlani, mert tényleg nagyon használható és szerintem az egyik legjobb tablet.
2012. júl. 25. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!