Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit jelent az alábbi lámpánál,...

Mit jelent az alábbi lámpánál, hogy a "LED nem kicserélhető"?

Figyelt kérdés

[link]

Azt jelenti, hogy amíg a LED működik, addig lehet használni a lámpát, utána ki kell dobni az egészet?

2017. szept. 30. 19:34
 1/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Nem becsavarható LED-es fényforrás van benne, hanem valami saját, egyedi cucc (pár LED ráforrasztva egy NYÁK-lapra, amit nem látsz így kívülről, de főleg nem cserélhető). Szóval kiég kidobod. Persze papíron 20 000 óra.
2017. szept. 30. 19:37
 2/7 Szirty ***** válasza:
Azt jelenti hogy nem tudod kicserélni.
2017. szept. 30. 19:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor ezek szerint semmi értelme megvenni...
2017. szept. 30. 20:42
 4/7 Szirty ***** válasza:
Miért ne lenne? Cserélgetni akarod a LED-et?
2017. okt. 1. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért nem? Igaz, hogy nem cserélhető, cserébe viszont olcsó és 20 000 órát kibír. Azután meg már úgyis kidobnád, mert leharcolódna.
2017. okt. 2. 11:32
 6/7 A kérdező kommentje:
És ha könyv olvasásra használnám a lámpát, rontaná a szememet? Vagy erre a célra inkább a hagyományos villanykörtés lámpák jobbak?
2017. okt. 2. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Szubjektív véleményt tudok csak mondani, de szerintem a LED égők borzalmasak olvasáshoz. Engem ami a legjobban zavar bennük, hogy általában hideg fényűek (mint ennél a lámpánál is, 3000K) és homogén a fényük. Szerintem ha olvasáshoz kell, akkor próbálj ki pár LED égőt, de én inkább a hagyományos meleg fényű égőket preferálom.
2017. okt. 2. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!