Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Érintésre felkapcsolódò...

Érintésre felkapcsolódò asztali lámpánál normális, ha kikapcsolt állapotban is halvanyan, de sötét szobában észrevehetöen világit?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy standby üzemmódban van ilyenkor,áram alatt van. De ez normális, hogy ég ?

Vagy valamilyen hiba és ilyenkor a fogyasztása is több mint kellene. Köszönöm a válaszolat!

2017. aug. 1. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem hagyományos izzószálas izzót raktál bele, hanem LED fényforrást.
2017. aug. 1. 22:40
 2/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
27%
Nem normális
2017. aug. 2. 05:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. E14 LED (10-40w) izzò van benne.
2017. aug. 2. 08:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Azzal normális ez a jelenség. A dimmer működéséhez szükséges áram elegendő arra hogy beinduljanak a ledek.
2017. aug. 2. 20:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. aug. 2. 21:52
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát nem tudom, én is használtam már dimmert, sosem volt ilyen gondom.
2017. aug. 2. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Altalaban akkor van ilyen ha a lampakapcsolod pl tartalmaz egy kis vilagitast, hogy sotetben megtalald. Ebben az esetben szerintem kapcsolos vilagitos elosztod lehet. Kicsereled egy sima elosztora es nem fog vilagitani.
2019. szept. 27. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!