Angliában az angol konnektor kicserélhető a magyar típusra?
Előző válaszoló aggódott a biztonságodért, de ne aggódj.
Ugyanaz a villamos hálózati feszültség és érintésvédelmi mód használatos mint nálunk.
A dugócserét azért bízd hozzáértőre, mert a kérdésedből ítélve nem vagy jártas a villamosságban (hazánkban is és ott is egy fázisról működnek a háztartási készülékek).
Itt egy kis segédlet:
A zöld, zöld sávos, szaggatott zöld, zöld/sárga jelű eret a vastag csatlakozóba kell kötni. A biztosítatlan vékonyabbhoz kék, a maradék a biztosítékhoz.
Persze ki lehet cserélni, de az átalakító nem 4000, hanem 400 Ft.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Másodiknak: én úgy tudtam eddig, hogy a zöld-sárga csíkos a föld (amit igen, a vastaghoz kell kötni) a kék és a barna vezeti effektíven az áramot. Az ábra amúgy angol konnektort ábrázol? Nekem legalábbis nem magyarnak tűnik (amúgy valóban nem vagyok végzett szakember, viszont szakember segítségével már raktam össze pár hosszabbítót és cseréltem ki konnektorokat is).
Harmadik: én is megtaláltam ezt a 400 Ft-os terméket, de szerintem ez nem az, amire gondoltam. A képen angol mamás - magyar papás van, nekem pont fordítva kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!