Casio fx-3950p faktoriális használata?
Figyelt kérdés
Van egy Casio fx-3950p számológépet(matekra kell),de a faktoriálist valahogy nem sikerül beütni. Shift X-1(felette x! van),de Rec(-et írja be,ami egyáltalán nem működik...Nem vagyok jártas programozható számológépekben,de az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megoldani,hogy működjön a faktoriális? Előre is köszönöm a válaszokat.2017. szept. 10. 20:53
1/2 anonim válasza:
Csak egy tipp, mert nincs ilyen gépem, csak fotóm van róla: nem lehet, hogy a faktoriális kiszámításához nem a Shift-et, hanem az ALPHA billentyűt kell lenyomni a szám beírása után? A faktoriális jel /!/ és az ALPHA-shift színe egyforma.
Próba.
2/2 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem(egyébként alphával is próbáltam) :)
Valszeg el van írva,mert egy olyan gombot kell megnyomni shift után ,ami felett nincs semmi,illetve Log van ráírva.
Azért köszönöm a segítséget.
2017. szept. 13. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!