Rendeltem az edigitaltól?
Pénteken délután 5-kor rendeltem tőlük, a rendelésem beszerzés alatt van. Viszont a termék amit rendeltem, az raktáron van, azt írták alatta, és ma is az van még írva. A kérdésem az lenne, hogy azért nem váltott még beszerzésről tovább, mert pénteken későn rendeltem, és majd következő munkanapon vált hétfőn, vagy valami probléma lehet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ui:
-Olvasgattam ezután a weboldalakun, a beszerzés 1-2hét is lehet, de "raktáron van" felirat van a terméknél, ezért fordultam hozzátok segítségért.
Az edigital ujabban (ertsd: evek ota) kb. semmit nem tart tenylegesen keszleten, kb. akkor rendelik meg, amikor leadod a weboldalon a rendelest. Az utolso par huzasuk utan egyszeruen nem rendeltem toluk semmit.
'Raktaron' a termek ugy van naluk, hogy a kulsos beszallito kethetes keszletinfoja szerint valahol Kuala Lumpur gyartelepen van par darab.
A raktáron van, az rendszerint annyit tesz, hogy az országban valamelyik üzletben van belőle egy. Azt átfurikáztatják a közeledben lévő üzletbe, majd onnan küldik postán.
Mivel ezért nem indítanak külön kocsit, a következő esedékes áruszállítás alkalmával fog utazni a cuccod. Ami valóban egy-két hét is lehet.
Köszönöm a választ mindenkinek!
Hát nem gondoltam volna hogy ilyen problémás az edigital:/ Sosem rendeltem még tőlük, de lehet jobban járok ha meglátogatom valamelyik boltjukat.
" de lehet jobban járok ha meglátogatom valamelyik boltjukat."
Ugyanaz a készlet áll rendelkezésre online és személyesen is. Így nem tesz semmit hogy vásárolsz.
Sőt, ha nem online vásárolsz, bukod a 14 nap elállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!