Vasárnap rendeltem az Emagról és szinte megse nézték, még mindig csak "Rögzített rendelés"-t ír?
Figyelt kérdés
Ezelőtt is rendeltem vasárnap de akkor már hétfőn küldték is a futárnak...
De lehet ennek azaz oka hogy 3 termélet rendeltem és mindegyik más forgalmazótól van???
NYUGTASSATOK MEG HOGY MIND A HÁROM TERMÉKET EGY NAPON EGY FUTÁR HOZZA :DD
2017. aug. 8. 07:29
1/10 A kérdező kommentje:
Terméket* (bocsi reggel van még :D)
2017. aug. 8. 07:30
2/10 anonim válasza:
Az Emag gyakran 5 napra szállít, de sokszor előbb, mint amikorra jósolták. Várj türelmesen, vagy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és jelezd, hogy mindenképpen egyazon csomagban várod a három rendelést. De ha egyetlen rendelés volt, tehát egyetlen kosártartalmat rendeltél, akkor ha mindegyik termék volt nekik raktáron, biztosan egyszerre szállítják ki.
3/10 A kérdező kommentje:
Ja és ezt sem értem...hétfő reggel óta azt írja hogy csomag elküldve...wtf???
2017. aug. 8. 07:35
4/10 A kérdező kommentje:
#2-es / hát reménykedem, mert egy kosár tartalmat rendeltem benne 3 termékkel
2017. aug. 8. 07:38
5/10 Koplárovics Béci válasza:
A 3 termék közül csak 1 az emag sajátja. A másik kettőt két másik cég fogja szállítani (az emag nem csak saját terméket árul, egyfajta piactér is). A három terméket akár 3 különböző futár is viheti 3 különböző napon.
6/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül biztos h egy időben kapod meg. 1 napon pár perc különbséggel rendeltem 2 dolgot anno Emagról ,és 3-5 nap eltéréssel érkeztek meg
7/10 A kérdező kommentje:
#5-ik:: Erre gondolsz? :D [link]
Tehát akkor azért nem jeleníti meg ezeknél azt hogy mikor hozzák, mert ezt az emag nem tudja? Ezért van oda írva az hogy Néhány napon belül szállítják?
Ui.:Az alsó hdmi kábelnél már hétfő reggel óta ott van hogy :Csomag elküldve!!
2017. aug. 8. 08:53
8/10 A kérdező kommentje:
Elvileg ez az ügyfélszolgálat telefonszáma..(1) 885 5500
De amint elkezdi hívni, be is fejeződik a hívás, magyarán el se tudja kezdeni hívni...miért?
2017. aug. 8. 09:04
10/10 A kérdező kommentje:
Na kiderült! Elfogyott a termék, és nem tudják mikor lesz ujra
2017. aug. 8. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!