Miért villog az ecigim ha megnyomom a gombját?
Figyelt kérdés
Sziasztok nemrég vettem egy ecigit dohányboltban és most olyan probléma lépett fel hogy szétszedtem tölteni és miután össze raktam csak villog ha megnyomom a gombját tölteni lehet felrakom akkor világít rendesen zölden (ilyenkor van feltöltve teljesen) de ha rádugom a szívóscuccra akkor nem jó nyomom a gombot és csak villog lezárni le tudom stb.
Ja igen és ha nincs rajta a felső rész csak az aksi akkor is ugyan ezt csinálja hogy villog és ennyi.
Valaki valami ötlet?
2017. aug. 11. 20:04
1/3 anonim válasza:
Keress rá a típusára, csak találsz leírást hozzá. Nekem akkor szokott villogni ha lemerülőben van.
2/3 anonim válasza:
EGO AIO? Mert ha az akkor vagy ki van kapcsolva (5gombnyomás)
vagy nincs benne a porlasztó (kicsi fém henger)
3/3 A kérdező kommentje:
Vivo dualcore a típusa és még mindig nem jó neten semmi leírás nincs hozzá beletettem most rizsbe hátha zárlatos ezt egy általános leírásban láttam félig szét szedtem de még most sem jó .
2017. aug. 16. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!