Laptop aksi melegedés (? ) bőven lenn.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy kb. egy éves laptopom. Minden nap több órán át használom, de pár napja kezd az aksi és a töltő is nagyon melegedni.
Kb. 20% körül lehetett. Rátettem töltőre, és olyan 15%-ot töltődött 1,5 óra alatt. Az aksi pedig szinte tűz forró volt.
Ez mire utal?
2017. jún. 30. 00:16
1/3 anonim válasza:
Lehet kezd tönkre menni az aksid. Ez majdnem olyan, mint a telefonoknál: egy idő után vagy a töltőd, vagy az aksid kezd tönkre menni, így a töltés hosszabb ideig tart és kevesebb %-al.
2/3 A kérdező kommentje:
De ilyen hamar? Bár igaz, napi 15 órákat használom kb. Mennyi egy átlagos laptop élettartalma?
2017. júl. 1. 18:05
3/3 anonim válasza:
Egy laptop időtartama sok, az aksié kevés. Most, hogy mennyi, azt sajna nem tudom megmondani, meg nekem is folytonos töltéssel hajlandó menni a gép, gyári aksit pedig már nem is gyártanak hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!