AMD FX 8320 Miért melegszik?
Figyelt kérdés
Egy MSI 970A G43 alaplapban van Gyári hűtővel és egy TX3 Evo-val is ha a CPU energia ellátást 3500Mhz ra állitóm ami Gyári beállitása akkor elkezd melegedni 80 90 re is mikor eléri a 90 et akkor már nem lehet csinálni semmit akad minden játék. a Gyári Réz Hűtésre a TX3 EVO ventillátorát rá sufnisztam de még akkor is melegszik... Ha 2900Mhz ra állitom a CPU energiaellátást akkor megáll 60 on terhelés közben.Ötlet?2016. ápr. 19. 13:45
1/3 anonim válasza:
Pasztázd újra, portalanìts, vegyèl erősebb hűtőt. Az fx sorozat alapból köpi a hőt, ez ilyen.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a Gyors választ, paszta az nincs rajta amúgy. :D Csak azt nem értem hogy Alapjáratba miért melegszik 3500 Mhz ra állitva egy TX3 mellett Ennyit számit a paszta ?
2016. ápr. 19. 14:11
3/3 szántóvető válasza:
jóember a 90 fok brutálisan sok,kinyírod a procit.a takarításon meg pasztázáson kívül tanulmányozd át ezt a cikket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!