Sarand kérdése:
IS ága (world of Tanks) mi éri meg?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok most. Van egy kv 85-öm, és rajta van egy 122 mm gun amit szeretek használni. Most van 28000 tapasztalat pontom a tankkal és a 100 mm gun nincs meg rá. Az Is 3 a célom, de nem rossz ha van több jó tankom is. Első kérdés: megéri megvennem a 100 mm gunt? esetleg előrébb leszek a fejlődésben? Második kérdés: Megéri a kv 13-ra menni és onnan tovább az is-re és valamelyik másikra? vagy menjek az is-re csak?2017. máj. 17. 16:24
1/2 Brandon41 válasza:
Szerintem nem,de az a 122mm-es löveg a legjobb?
Szerintem nézd meg hogy az a 100mm-es lövegek kompatibilis e az IS-el,ha igen akkor nézd meg hogy hol van az a löveg az IS fejlesztési ágánál,nehogy az miatt ne tudjad egyből a legjobb löveget fejleszteni. De az is lehet hogy az a 100mm-es löveg az IS-nek az alap lövege.
2/2 anonim válasza:
a 100 mm-es löveget nagyon ajánlom szerintem megéri. a kv-13-al én a top 1000-ben voltam szerintem nem volt rossz tank viszont korán sem játszottam jól vele, ennek ellenére jó helyezésem volt. a legtöbb ember nem szereti szóval szerintem neked kell átgondolnod akarsz-e viszonylag jól páncélozott közepes tankot ki átütöerövel rendelkezö löveggel vagy mennél az IS-re ami viszont abszolut megéri. ha a 100 mm-es löveget kifejleszted az IS-en nem lessz meg a 100 mm-es löveg, viszont a 100 mm-es löveg nagyon jól alkalmazható (nekem az van rajta) szerintem jobb még a 122mm-esnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!