Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Wot ba melyik tankot válasszam...

Wot ba melyik tankot válasszam kezdésnek? Csak mert eljuttttam tier 5-ig a franciáknál és az elc amx tanknál tartok ami egy light tank. Sajnos nem nagyon szeretem:3

Figyelt kérdés

2017. jan. 13. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia gergő:3
2017. jan. 13. 15:42
 2/9 Vida Sándor válasza:
Próbáld ki az orosz nehéz ágat, ha nem szeretsz rohangálni. Kezdőknek jó szokott lenni.
2017. jan. 14. 10:54
 3/9 anonim válasza:
Kezdetben általában a orosz nehezeket sokták ajánlani mert van páncéja és könnyen játszható tankok. A Francia tankok más tészta nem könnyű őket játszani mind a könnyű meg a nehéztankok mivel nincs páncélja a tankoknak.
2017. jan. 14. 10:56
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat! már azóta elkezdtem a kv1 felé vezető ágat és eljutottam eddig a t28-ig persze előtte még megszereztem a t1 heavy-t az amerikaiaknál és még a német páncélvadászoknál eljutottam a hetzer-ig. Ja és az első válaszolónak írom: nem vagyok Gergő:D
2017. jan. 20. 11:50
 5/9 anonim válasza:
A szovjet nehéz ág amúgy az ketté válik a is-4 irány a pancélozottabb és lassabb a is-7 ág is jó a páncélja csak gyorsabban tud közlekedni. A Hetzer meg trol lövegével négyes szinten mindenkit egylővésezni lehet mint 10-es szinten a halálcsillaggal.
2017. jan. 20. 21:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Mi az a halálcsillag? :3
2017. jan. 20. 21:41
 7/9 anonim válasza:
A halálcsillagnak a brit Fv215b (183) 10 TD tanknak a beceneve mert 10-es szinten mindenkit egy lövéssel kiszed.
2017. jan. 25. 12:55
 8/9 anonim válasza:
Mint a Star Wars-ban a halálcsilag nevű bolygó egy lövéssel szemisiti meg a többi bolygót.
2017. jan. 25. 12:58
 9/9 anonim válasza:
az orosz nehéz tank ágat ajánlom én is. szerintem a kv-1 után egy szintén ötös kv-1s nevü tankot szerezz meg és onnantól nyil egyenesen tovább. én is ott fejlesztek nagyon jól döntöttem hogy az IS felé vettem az irányt
2018. máj. 7. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!