Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy új gépet szeretnék venni,...

Egy új gépet szeretnék venni, főleg World of Tanks és hasonló játékokzoz. Találtam egy komplett konfigurációt, ez megfelel-e a fentienkek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy számítógép zseni, tehát elnézést kérek az esetleges hibákért...

A gép ára alapból 105 000 ft (op. rendszer nélkül)

A gép részletei:

Intel Pentium G4400 3.3 Gigahertz, 6. gen, 2 magos, 2 szál

ASUS H110M alaplap DDR4, USB3, PCI-E 3.0

8 GB DDR4 2133 MHz memória

nVidia GeForce GT 730 2 GB DDR5

(vagy GTX 750 Ti 2GB DDR5 +20 000 ft-ért, megéri-e ?)

1 TB 7200rpm merevlemez

nincs optikai meghajtó

BitFenix NEOS ház, DeepCool tápegység

2 év alap garancia

Tehát annyi lenne a kérdésem, hogy megéri ez a gép ?

2016. szept. 4. 19:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ez hülyeség így ...
2016. szept. 4. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:

I5 vagy ennek megfelelő AMD alatti profit nem vennék.

Én személy szerint sokallok ezért ennyit.

2016. szept. 4. 20:01
 3/10 Stef87HUN válasza:

A ddr4-es lapok egyenlőre kicsit felárasak a RAMokrókról nem is beszélve (szubjektív/magán vélemény). De,ha most raknék össze gépet,akkor mindenképp én is ilyesmiben gondolkodnék.

VGAból a 750Ti jobb, sajnálom,h anno én nem ezt vettem... (sima 750-em van)

Prociból nem biztos kell az i5, de ha később mással is játszanál, esetleg VGAt cserélsz, lehet,h nem ártana egy erősebb :-D

Ha saját kezűleg rakod össze, ugyanennyiből jobban is kijöhetsz... ;-)

És ha árat írsz (mennyit szánsz a gépre), elég jó tippeket fogsz kapni... :-)

Mindenképp intel párti vagy?! Ezt is el kell döntened :-P van tapasztalatod evvel kapcsolatban?!

2016. szept. 5. 05:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, nálam az Intel jöhet szóba, elég jó tapasztalatom van vele.
2016. szept. 5. 06:24
 5/10 A kérdező kommentje:
És a gépre max 120-130 ezret szánnék, egér, monitor , fejhallgató ideiglenesen van.
2016. szept. 5. 06:35
 6/10 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok egy számítógép zseni, tehát elnézést kérek az esetleges hibákért... "

"Igen, nálam az Intel jöhet szóba, elég jó tapasztalatom van vele."

Úgy imádom, mikor valakinek fingja sincs az egészről, de már itt okoskodik, hogy csak ez meg az lehet.

Alaplap ASROCK B150M Pro4S/D3 1 db 19 365 Ft

Processzor INTEL Core i5-6400 2.70GHz 1151 BOX 1 db 53 683 Ft

Memória ADATA 4GB DDR3 1333MHz CL9 AD3U1333W4G9-R !+3 nap szállítási idő 1 db 6 934 Ft

Videókártya GIGABYTE GV-N75TD5-2GI GTX750Ti 2GB GDDR5 PCIE 1 db 33 702 Ft

Merevlemez TOSHIBA Desktop 1TB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA100 1 db 13 585 Ft

Ház ZALMAN Z3 Plus fekete 1 db 12 929 Ft

Táp CORSAIR Builder Series CX430W 1 db 15 566 Ft

Én ez alá nem adnék, és akkor már fényévekkel előrébb vagy, mint azzal, amit írtál.

2016. szept. 17. 09:08
 7/10 anonim ***** válasza:
ja igen az lemaradt, hogy ez 155.000.
2016. szept. 17. 09:09
 8/10 A kérdező kommentje:

Én meg a azt szeretem, amikor valaki "már csak azért is" hozzáállással csesztet, csak mert úgy gondolja, hogy ezzel segít.

Mindenesetre köszönöm a válszt, de kérlek legközelebb (ha netán megesne) hagyd el az első négy sort.

2016. szept. 24. 15:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak mondd ki nyugodtan, hogy nem úgy van, ahogy írtam. Ha nem értesz hozzá, akkor ne okoskodj, kész. Ez aranyszabály MINDENHOL. Nemtudom dolgozol-e valamit, de kb. mindenre igaz, hogy amihez értesz nem szereted, ha beleokoskodnak azok, akiknek fingjuk sincsen a dolgokról. Az, hogy megsértpdsz meg már nem az én bajom.
2016. szept. 24. 21:33
 10/10 A kérdező kommentje:

,,Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!"

Megfogadhattam volna a tanácsot.

De mivel sok időm van, és látom Neked is, vagy legalább arra van időd, hogy tartalom nélküli visszavágó kommenteket írj, így belemegyek.

Én nem azt írtam, hogy nincs igazad. Sőt, meg is köszöntem hogy segítettél.

,,Igen, nálam az Intel jöhet szóba, elég jó tapasztalatom van vele."

Látom erre igen kiakadtál. Ezt azért írtam, mert mekem eddig nem volt más... És azt tapasztaltam hogy megfelelően működik. Lehet hogy nem értek hozzá, de azt azért meg tudom állapítani, hogy a gép megy rendesen, vagy az összeomlás szélén van...

Ez nem okoskodás, hogy leírom, amit az előző kommentelő kérdezett. (gondolom nem olvastad el, vagy amikor megláttad a varázsmondatod, el is felejtetted). Mert ugye mennyivel jobb dolog lenyomni itt is az embereket, egy oldalon, aminek a célja a tanácskérés/adás...

Várom a válaszodat, de fogalmazz úgy, hogy a lehető legtöbb idézetet rakod be, és szépen kiforgatod a szavaimat.

2016. szept. 25. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!