Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy Intous Draw nevezet...

Vettem egy Intous Draw nevezetű digitális rajztáblát és nem akar működni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amikor telepítettem a CD-vel a táblát, akkor ugye kiírja hogy indítsuk újra... És újraindítás után nem működött és ezt írta ki: "a driver nem található"... Letöltöttem 2 drivert is hogy biztos jó legyen, de már vagy 30-szor próbáltam de még mindig nem működik... A gépemben van a hiba vagy ilyenkor mit kell tenni???

2017. máj. 12. 21:42
 1/4 anonim válasza:

Próbáltad azt, hogy a "Szolgáltatások" menüpontból kikeresed a tábla driverét (nálam Wacom Professional Service név alatt fut) és ott manuálisan leállítod, majd újraindítod a drivert? (A művelet nem igényli magának a számítógépnek az újraindítását.)

Nekem ugyan régóta megvan a szerkentyű, mégis olykor előjön ez jelenség. Kissé kellemetlen tud lenni, de a fenti művelettel 1-2 perc alatt orvosolható a dolog. Fontos, hogy ha éppen benne vagy egy rajzprogramban, akkor mentsd el a fájlt, amin dolgozol, zárd be, majd a driver újraindítását követően nyisd csak meg ismét a programot.

Az alábbi posztnál találsz alaposabb, képekkel alátámasztott leírást az általam leírtakkal kapcsolatban:

[link]

2017. máj. 12. 22:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, csak egy baj van... A gépem nem talál olyat hogy "services" ahogy az előbbi linken mutatja... Azt le kell tölteni valahonnan vagy mi???
2017. máj. 13. 10:10
 3/4 anonim válasza:
Nem kell semmit telepíteni. Ez a menüpont, akárcsak a Vezérlőpult, mindenki gépén ott kell legyen. Ha magyar nyelvű a géped, akkor "Szolgáltatások" néven keresd.
2017. máj. 13. 10:19
 4/4 A kérdező kommentje:
És az baj ha nem tudja megnyitni a gépem??? ._.
2017. máj. 13. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!