Miért van az, hogyha valamit szervizbe viszek és megjavítják, egy másik dolgot elb*nak rajta?
Nem bosszantó nagyon? Most éppen a laptopommal jártam így, garanciális, billentyűzet csere volt. Hazahoztam, erre meg a touchpad görgetője van meghülyülve :(
Miért kell ezt csinálni??? Most vihetem vissza. Pedig elvileg megbízható szakszerviz...
Miért nem javítod meg magadnak? Akkor nem jársz így..
Sok helyen amúgy az új kopó alkatrészeket is ki szokták operálni és a helyükre használt kerül.. Pl hűtőventi, kijelző fénycsövek, optikai meghajtóban a lézerfej, vagy az egész meghajtó a burkolata nélkül..
Ugyanaz megy mint az autószerelőknél, aztán te meg csak nézel hogy az egész gép meghal pont 2 nappal azután hogy lejárt róla a garancia..
Ebből élneka szervizek nem abból hogy te megveszed az akciós laptopot őket meg "törvény" kötelezi a garanciavállalásra...
A törvény mindíg csak kötelez, te meg élj meg ahogy bírsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!