Létezik olyan, hogy egy számítógép "elhasználódik? "
Most két éve, hogy megvettem a jelenlegi PC-met. i3-2100, Radeon HD 5830, 4 giga ram, Gigabyte alaplap.
Mikor megvettem, medium beállításon vitte pl. a GTA 5-öt, egy időben CS:GO-val is játszottam vele, stabil 200-250 fps-em volt low beállításon. Viszont ahogy telt az idő, egyre csak lassult, azt hittem hogy egy újrarakás megoldja, de nem. A gépet minden hónapban legalább egyszer kiporoltam, 3-4 havonta újra pasztáztam procit és vidikarit is. Lehetséges, hogy azért, mert van egy része a vinyómnak amit eddig még nem töröltem le? A vinyó ketté van osztva, egyiken tárolom a fontos dolgaimat, amit soha nem formáztam még eddig, másikon pedig van a rendszer. Vagy tényleg létezik olyan, hogy idővel elfáradnak az alkatrészek és belassul, nem szuperál már úgy, mint régen? Kb. 6 éves a gép. Tudom, ami használva van az kopik.
Előre is köszönök minden választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!