Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem érzékeli az egeremet...

Miért nem érzékeli az egeremet és a klaviatúrámat a számítógép?

Figyelt kérdés
Egyik reggel már észrevettem hogy furán indul a gép de nem gyanakodtam. Viszont akkor lepődtem meg mikor a windows nem kért semmi visszajelzést, automatikusan bejelentkezett a rendszer pedig nem volt semmin olyan beállítva rajta ami ezt eredményezte volna. Windows 10-ről beszélünk. Azt is észrevettem bekapcsolásnál hogy nem világítanak a ledek sem az egéren, sem a klaviatúrán. Mikor bejelentkezett, nem értettem hogy miért nem tudok semmit se kezdeni a számítógéppel, mert semmi előjelzése nem volt ennek a hibának. Most érthetetlenül állok elébe a dolgoknak, tudtok segíteni? Fontos lenne, köszönöm aha eddig elolvastad.
2017. ápr. 23. 15:49
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzáfűznék hogy a bioszba betudok lépni meg ilyenbe az elején.
2017. ápr. 23. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolom más portba ill más gépbe már letesztelted, mert így kell.

Ha a teszt oké akkor a portod vezérlésével ill annak hardver részével van baj, utóbbi nagy baj.

2017. ápr. 23. 18:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, leteszteltem. De működnek rendesen.
2017. ápr. 23. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nem akarom az ördögöt a falra festeni de ha nem kap áramot akkor az port hiba! Már pedig nem kap mert nem világít, az egy alap funkció lenne, szval kis esélyt adok arra hogy a rendszered a rosz, sztem ehhez semmi köze most, kifinghatott a port.

Nem tudom ps? ha az akkor vsznű, ilyenkor kell egy ps-usb átalakító.

Ha usb-s és más megyen arról a portról legalább is táp szempontjából akkor a vezérlése szált el.

2017. ápr. 23. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!