Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol van budapesten olyan bolt...

Levi970 kérdése:

Hol van budapesten olyan bolt ahol olcsón lehet kapni floppy-t?

Figyelt kérdés
Interneten kerestem de amiket találtam az mind 3-4 ezer egy csomag (10 db) ami floppy-hoz képest szerintem drága.

2017. ápr. 20. 19:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem olyan fontos adatok csak azok a programok amiket rátöltenék azok bármikor ujrairhatók egy fél óra alatt csak amit tud művelni az itthon müködő szerverekkel (ha olyan használja aki nem tudja hogy hogyan nem szabad használni). Ezért keresek egy olyan adattárolót amely szinte semelyik gépbe nem jó ezzel is csökkentve a "kockázatot".
2017. ápr. 21. 22:47
 12/14 anonim ***** válasza:

"ha egy hangfal tetejére rakod akkor persze hogy elmágnwseződik"

Le vagy maradva kb. egy évtizeddel. :-)

"z újabb számítógépekben használt SSD-meghajtók, illetve az ugyanilyen elven működő pendrive-ok pedig még a nagy erejű mágneses sugárzás ellen is védettek."

[link]

"Ezért keresek egy olyan adattárolót amely szinte semelyik gépbe nem jó ezzel is csökkentve a "kockázatot"."

Na de miért lenne kockázat egy jelszóval védett pendrive? Semmit sem ér vele valaki, ha fizikailag csatlakoztatni tudja ugyan a gépéhez de nem tudja feloldani a titkosítást. Ezzel szemben a floppy sérülékenysége valós kockázat.

2017. ápr. 22. 09:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Én nem a pendrive-ra értettem azt hogy elmágneseződik hanem a floppy-ra.
2017. ápr. 22. 17:16
 14/14 anonim ***** válasza:

# 13/13 Időpont ma 17:16

Akkor félreértettelek. Bocs!

2017. ápr. 22. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!