ExtremeDigital-ba ha vissazviszem 14 napos elállással a terméket, akkor hogyan fizetik vissza az árát? Kérhetem KP attól függetlenül, hogy átutalással vagy kártyával vagy PayPal fizettem?
Figyelt kérdés
Vagy ők határozhatják meg, és pl. PayPal esetén heteket kell várjak mire valóban megjelenik a számlámon?2017. márc. 7. 17:26
1/4 anonim válasza:
Az elállási kérdelmed kézbekapásától számított 14 munkanapon belül kapod vissza.
2/4 A kérdező kommentje:
azt írja hogy haladéktalanul, de legkésőbb 14 nap
szóval nem teljesen világos
viszont az érdekelne, hogy milyen formában, mert az elállási nyilatkozatba nem kér bankszámlaszámot se semmit
2017. márc. 7. 17:55
3/4 anonim válasza:
Tőlem kértek bankszámla számot és utalták. Más mód nem is került szóba.
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Elvileg max 14 nap,de nekem mindig kp-ben adták vissza rögtön,én kártyával fizettem,sosem merült fel más opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!