Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol van budapesten olyan bolt...

Levi970 kérdése:

Hol van budapesten olyan bolt ahol olcsón lehet kapni floppy-t?

Figyelt kérdés
Interneten kerestem de amiket találtam az mind 3-4 ezer egy csomag (10 db) ami floppy-hoz képest szerintem drága.

2017. ápr. 20. 19:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Mivel már nem gyártják.
2017. ápr. 20. 19:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

kellett volna venni amíg még olcsó volt :)

kedves hogy még használod. de leht hogy nemigen van olcsó. külföldi portálokat is érdemes megnézni, hátha van 10 dollárért.

2017. ápr. 20. 19:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mire kell?

Szerintem lomtalanításkor körülnézel, biztosan találsz egy párat.

De nekem is van még a padláson vagy 50 darab, neked adom, ha kell.

Vagy új, nem használt kell?

2017. ápr. 20. 19:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1.

Az az ár egyáltalán nem drága, ha azt nézed, hogy mennyibe került akkor, mikor az igazi "piaca" volt ( amikor az volt az egyetlen hordozható adattároló). Az akkori ára jóval több volt az aktuális vásárlóértéket alapul véve.

2.

Ma már nem gyártanak tömegesen ilyent ( nem is értem neked mire kell),így értelemszerűen a gyártó a lényegesen kevesebb eladott termékből akar olyan hasznot húzni, amilyent a tömegterméktől remélhetett. Evidens, hogy magas az ár.

Tényleg, mire kell neked floppy?

2017. ápr. 20. 19:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Mire kell... biztos le akarja másolni a Win3.1 telepítő lemezeit.
2017. ápr. 21. 10:18
 6/14 A kérdező kommentje:
:D nem oprendszert másolnék. Egyszerüen csak olyan programokat írok amikne nem kéne olyan emberekhez kerülnie akik nem értenek hozzá ebből kifolyólag nem raknám olyan helyre amit más ember is könnye el tud érni és mivel egy floppy elég tárhelyel rendelkezik egy program eltárolására ezért erre esett a választás. Amúgy meg egy barátom kapott floppyt ami a cetli szerint 600 forit volt ami ehez mérten a 3-4 ezer forit drága.
2017. ápr. 21. 13:26
 7/14 anonim ***** válasza:

# 6/6 Időpont ma 13:26

Akkor miért nem a barátodat kérdezed meg, hogy honnan/ kitől kapta?

Vatera?

[link]

2017. ápr. 21. 13:31
 8/14 anonim ***** válasza:

Barátom, tudod mikor volt az 600 forint? amikor a minimálbér 20 000 forint volt. Szóval 3000-ért az most kifejezetten olcsó.

Egyébként már sem meghajtót, sem semmit nem kapsz hozzá, megbízhatósága pocsék, amit kiírtál rá, az olyan mintha sehol sem lenne meg. Ma megvan - holnap nincs. Egy nagyságrenddel megbízhatatlanabb volt, mint ma egy pendrive.

2017. ápr. 21. 15:19
 9/14 anonim ***** válasza:

"Egyébként már sem meghajtót, sem semmit nem kapsz hozzá, "

Ez mondjuk így nem igaz.

[link]

De azt én sem értem miért egy sérülékeny floppyn akarja tárolni a fontos adatait egy jelszóval védett pendrive helyett.

2017. ápr. 21. 18:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Az tény hogy a pendrive megbízhatóbb mint egy floppy de ha egy hangfal tetejére rakod akkor persze hogy elmágnwseződik. Ha pedig egy fém vagy fém hápóval bélelt dobozban tartod akkor a külső mágneses hullámoktól védve lessz (pont mint egy hdd háza) és akkor évekik is tárolhatja azt az adatot amit rátöltöttél.
2017. ápr. 21. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!