Hama, Sony vagy Skullcandy fülhallgatót vegyek?
Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalatai vannak ezekkel a márkákkal?
3000-4000 Ft értékben gondoltam vásárolni.
2017. márc. 25. 17:13
1/11 anonim válasza:
Hama felejtős. Sony vagy Skullcandy. Sony fanként, és több mint 7 Sony termék gazdájaként a skullcandyt hoznám most előnybe. Nekem is van Sony fülesem, 9ezres, igazából brutál jó. De a Skullcandy külön erre szakosodott, lehet leelőzi a Sonyt.
2/11 anonim válasza:
Skullcandy egy preztizscég (hasonlóan a dr. dre fejhallgatóhoz), ne vegyél tőlük, nem képviselnek magas minőséget.
Beyerdinamic, Behringer, Audiotechnica, AKG, Sony, Pioneer stb ilyene jöhetnek.
3/11 anonim válasza:
1#, a sonynál többen dolgoznak a fejhallgatókon, mint a skullcandynél, ráadásul a skullcandy nagyon fiatal cég, a termékei is komolytalanok.
4/11 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában nekem a Sennheiser MX170, ami nagyon bejött.
5/11 anonim válasza:
Első vagyok, akkor bocsesz. En mindenhol azt hallottam hogy milyen jó a Skullcandy stb. Akkor az alábbiak közül Sonyt vegyél.
6/11 anonim válasza:
5#, amióta a VR-es srácokat szponzorálja, mindenki azt mondja, csak közülük senki nem ért hozzá. Ugye ez a marketing hatalma. Sétálj be egy hangtechnikai üzletbe és kérd ki az eladók véleményét.
7/11 anonim válasza:
Sony ezek közül, de még talán JBL-en is gondolkodhatnál. Úgy tudom már van termékük ebben az árkategóriában.
8/11 anonim válasza:
messze a sony a legjobb... én 5ezerért vettem egy nagyon jót évekig használtam... pedig előtte voltak komolyabb füleseim is... strapabíró, könnyű, és meglepően jó hangzása volt... igazából még most is megvan, csak hát pár kategóriával feljebb váltottam, és eléggé jó a hallásom, meg megszoktam a minőségi fülhallgatókat, de ez a sony még mindig megállja a helyét nálam... hama elég gyenge, skullcandy meg inkább divat, de annyira nem minőségi cucc
9/11 A kérdező kommentje:
Végül Sony-t vettem és nagyon meg vagyok elégedve vele. Köszönöm mindenkinek.
2017. márc. 29. 20:09
10/11 anonim válasza:
Hama, Skullcandy, Bose, Koss,Creative, Philips, Panasonic,ezek a gyártók audio eszközei nem képviselnek magas minőséget, SONY,AKG, Audio-Technika, Pioneer, Grado,Klipsch, Shure, Roland, Yamaha, Sennheiser,na ezek közzül a gyártók közzül válasszon az aki igazi minőséget akar, de tudni kell hogy ezek a gyártók annyit kérnek el a termékeikért, amennyit azok valóban is érnek, és nem többet nem kevesebbet, a JVC gyártja az olcsó ám de kifejezetten jó hangminőségű headseteket, ha valaki ebben a kategóriában akar headsetet, az inkább vegyen JVC-t mint kínai Brainwavz headsetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!