Milyen fülhallgatót ajánlotok? Sony vagy inkább Skullcandy?
Figyelt kérdés
A Sonyt nagyon megbízhatónak tartom, ellenben sokan mondták nekem a Skullcandyt is. Maximum 6000. ft-ot szeretnék költeni rá. :)2015. júl. 31. 01:41
1/12 anonim válasza:
Sony! A masik az valami kinai gagyi?
2/12 anonim válasza:
nekem van egy eladó sony füllhalgatóm, bontatlan sony mdr-ex100 6500ért vettem belőle 2őt, egyik ismerősömnek de neki nem kellett, ha érdekel pm
3/12 anonim válasza:
ui előző vagyok, nem hírdetni akartam, csak tényleg jobb a sony agybadugós mint egy skullcandy, ami 10k mert koponyás...
5/12 anonim válasza:
az agybadugosok kozul hiaba jo a skullcandy minoseg, nekem 2-szer is volt, is mindeketto 1 honap utan tonkrement (recsegett, fel fulre megsuketedett), es ha jol tudom csak egy fajta kaphato belole, ugyhogy te is csak azt tudod venni amit en, ugyh inkabb a sony-t ajanlom, bar meg nem probaltam.
6/12 anonim válasza:
nekem skullxandy van. ha valakinek olyan hamar tonkremegy, az vigye vissza.. nekem kb 3-4ezer volt, már jó régóta szól szépen. és több szinben van:) mmindig a taskamba van, sokszor ra is pakolok, egyszer gurulos szekkel is athajtottam rajta, de semmi baja
:-)
7/12 anonim válasza:
Én a Sennheiser-re esküszöm, mert ez nem divatmárka, hanem füllhalgatót gyárt. A Sony is jó, skullcandy meg ingyen se kéne.
8/12 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt elfelejtettem mondani, hogy agybadugós kell, mert nem bírom elviselni, amikor nincs is maximum hangerőn a zene, épp hogy hallom, de a mellettem lévők is hallják.. Nem valami jó a mostani, ami az iPhone-hoz járt. Bleh, mindegy. Szóval Skullcandy-ből is vannak olcsóbbak, de egyik ismerősömnek se nagyon volt még akiket kérdeztem, úgyhogy így a semmire alapozva nem nagyon mernék olyat venni. A Sony meg általában nem okoz csalódást, legalább is telefon kategóriában biztosan nem. Pioneer? Arról még nem hallottam, mindjárt utánanézek.
2015. júl. 31. 09:15
9/12 A kérdező kommentje:
Sennheiser? Hűha, mik vannak itt, erről sem hallottam még.
2015. júl. 31. 09:17
10/12 Osynho válasza:
Ha a sennheiserről nem hallottál, akkor olvass még kicsit a témában, mielőtt döntesz. :) Fórumokat ajánlom pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!