Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fejhallgató segítség?

Fejhallgató segítség?

Figyelt kérdés

Sajnos nem igazán értek az elektronikai dolgokhoz,ezért kérem a segítségeteket.(Jelzem,szétnéztem az előző kérdések között.)

Fejhallgatót szeretnék,kb. 20k-ig.Utazás közben használnám,meg esetleg itthoni filmnézéshez a laptopomon.Szeretném,ha kicsi,könnyen kezelhető és praktikus lenne.Jól szóljon a basszus.Sonyt(MDR ZX600),skullcandyt(uprock) néztem.Tudom,hogy sokan fikázzák,de szerintem nekem megfelelő lenne valamelyik.(Esetleg még egy olcsóbb Sennheiser)

Tudom,hogy el kell mennni és ki kell őket próbálni,így is lesz,csak szeretnék előtte egy kis segítséget.

Még egyszer hangsúlyozom,nagyon nem értek ezekhez,ezért lehet,hogy egy hozzá értő ember röhögve olvassa végig,előre is bocsi a hülyeségekért! :D

2013. dec. 10. 16:40
 1/3 Pirenius válasza:
Sony MDR-ZX300
2013. dec. 14. 18:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. dec. 15. 16:38
 3/3 Marics István ***** válasza:
sony mdr zx 300 vagy sony mdr v55 ;)
2014. márc. 4. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!