Szerintetek milyen órát vegyek? Fossil, Casio, Lorusz
Írd körül kicsit bővebben : mi az elvárásod ?
Vízálló és karcálló legyen, milyen funkciók legyenek benne ,
olyan kidolgozású , hogy akár ékszernek is alkalmas , falióra legyen , digitális, vagy "hagyományos"...
Ha tutira garantált helyen szerzed be, ahol nem gagyi hamisított szrt adnak el , akkor --szerintem, az én ízlésem szerint -- magasan a Casio a nyertes. Gondolom, a "tudása" elegendő --ha már kiválasztottad, csak utánanéztél.
Külsőre pedig szépen kidolgozott, a mai kor ízlésének megfelelő , visszafogottabb elegancia, kevésbé "darabos". Nem ismerem ugyan az ízlésed, a külsőd és azon a tulajdonságaidat, ami mellé azért igazítani kell a külső megjelenésedet (öltözék és kiegészítők)
Oda sem kell rejtegetned, ahol inges-nyakkendős megjelenés szükséges, ott is, ahová elég egy kínai póló rövidgatyával.
Végülis dönteni neked kell, de ha gondolod, várj még itt néhány véleményt: órát nem vesz az átlagember havonta.
Megbízható minőség legyen és olyan, amit te is "szeretni tudsz". Egy karóra azért eléggé "személyes" cucc
(második helyre nekem a Lorus jött be, a Fossilt meg nem venném meg semmiképpen: nagyon nem tetszik)
Ha csak ebből a háromból lehet választani, én is a Casiot választanám. Tapasztalatom szerint megbízható márka.
A Fossilról nincs leírás, bár kinézetre búvár-óra, de lehet, hogy csak a dizájn. Másrészt a gombok könnyen beakadnak bármibe.
Lorus: nekem túl sok benne a kék.
3-as:
Na igen. A kulcsszavakból kisség körülményes a megnyitás. Könnyítésül:
Szigorúan magánvéleményem:
A Fossil gombjai katasztrofálisak, szinte szükségszerű, hogy előbb-utóbb sérüljenek, és sérülhet az amúgy se világbajnok 5 báros vízállóság. Ebből a szempontból a Casionak védettek leginkább a gombjai.
A Lorus láthatóan profibb cucc, mint a Fossil. Egyébként a Lorus nem gagyimárka, de talán kevéssé ismert.
A mutatós stoppert viszont kb. 100%, hogy a kezdeti játékon kívül semmire sem fogod használni, biztos vagy benne, hogy a stopperért érdemes kiadni a többletköltséget? Eddig ez a nyerő, jóval olcsóbban egyértelműen többet ad, mint a Fossil csoda. Kérdező, kezd már bizsergni a divatmárkák hatalmas átverése?
A Casio meg klasszikusan megbízható márka, az óra felszereltsége hasonló, mint a Lorus, tehát itt már gusztus dolga.
Ajánlom ezt az oldalt, jóval több adatot közöl az órákról, mint a te linkeden:
Ajánlom, ha találsz valami szimpatikus krupmlit, akkor keress rá a gugli képkeresővel és nézegess valós képeket, a gyári reklámfotók sokszor átvernek. Keresd meg a fizikai méreteket, a súlyt is az adatok között. Ezek között van viszonylag nagy és nehéz óra is, bár már egy jó ideje divat a nagy méretű óra. És mindenképpen szánj időt, hogy felmérd a felhozatalt, nézd, milyen vagány kis óra ez is:
A fossil mindössze egy divatszemét nem óra!
A casio illetve lorus mindenben üti!A ketto kozul mar izles dolga a valasztas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!