Casio vs. Fossil?
Figyelt kérdés
Nincs konkrét típus,csak érdekel melyik a jobb,illetve melyiket ajánljátok jobban. Új órát szeretnék vásárolni,de nem akarok sokat költeni rá, (50- max60 ezer) és ez a két márka kínálata tetszik,ebben az árkategóriában. 20/F Köszi!2015. szept. 17. 12:37
1/5 anonim válasza:
Ha sportorát veszel akkor a Casio mindenképp, ha elegáns órát veszel akkor a FoSSIL :) , nekem van mind2 és nagyon jók ,nem mennek tönkre :)
2/5 anonim válasza:
A FOSSIL egy divatóra,túlárazott mint a többi a CASIO modeljei között meg van a gagyi eldobhatós meg a profi Edifice,G Shock,Pro Trek szériák.
Én javaslom még neked az ORIENT márkát! MINŐSÉGBEN veri a Casiót,a Fossilt meg pláne!!!!
Kedvencem: https://www.youtube.com/watch?v=XvRa5F4IFU0
3/5 anonim válasza:
apukámnak fossil órája van. születésnapjára adtuk neki, nekem azok tetszettek a legjobban. 33ezerért vettük. nem tudom melyik a jobb, ezzel nem volt semmi gond, minden működik meg szép nagyon. :D
4/5 anonim válasza:
Casio. Ha lehet akoor tényleg az edifice modellek közül válogass. Nekem 2 is van és nincs okom panaszra.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,Edifice modell volt ami tetszett nekem is. Mondják sokan,hogy a fossil így gagyi meg úgy,és h csak divat óra,de nekem ez végül is mindegy,mert akinek az volt,mindenki azt mondta,hogy olcsó és jó.. Az orientekről semmit nem tudok,de láttam pár szépet! :)
2015. szept. 21. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!