Utazáshoz munka végzésre milyen laptop helyettesitôt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sokat utazok ès nem kivitelezhetô a laptop hasznàlata internet illetve hely miatt.
Mit tudnàtok ajánlani a helyettesitèsre, amibe lehet sim kàrtyàs internetet csatlakoztatni ès nem kell hozzá külön laptoptáska?
Àltalàban Excelt wordot Pdf- fàjlokat illetve email programomat használok.
2017. febr. 12. 20:01
2/3 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen gondom volt régebben, és úgy oldottam meg, hogy vettem egy tabletet, amihez van nekem külön egy bluetooth billentyűzetem, és van hozzá egy vezeték nélküli egerem, a tablet OTG-s. Így tudom használni a wifi-t netezésre. Ha olyat veszel, amihez van sim kártya foglalat, akkor még jobb. Amit előző hozzászóló ajánlott az is jó, csak hát a 32 Giga nem tudom meddig elég. Vagy van még ugyanúgy 32 Gigás az Acer Iconia one tab 10, de kb. ugyanaz az ár.
3/3 anonim válasza:
Jó nagy kijelzős tablet kell ehhez, pl. Samsung Galaxy A6-os. Mellé billentyűzet és telepítesz a Google Playről.
Nekem ez van.
Office Suite
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!