Szeptemberben kezdem az egyetemet (gazdálkodástudományi kar), de a laptopom sajnos nem működik túl jól. Nagyon régóta gondolkozok az ipad vásárláson, több embertől hallom, hogy szeretik az ipadjüket, és hogy szinte mindent meg tudnak azon is csinálni.
Nektek mi a véleményetek? Elég egy ipad pro (9,7 col) billentyűzettel? Vagy akkor már inkább egy új laptop?
(Hozzá kell tennem, hogy egy 250 ezer Ft-os Dell laptoppal szenvedtem 2 évig, 10x minimum volt szervizben, ott tartok, hogy az iPhoneom sokkal szíveseben használom bármire is, mint a laptopot.)
A laptop annyiból lenne praktikusabb, hogy könnyebb róla fájlokat másolni.
Viszont ha tetszik az iPad Pro és neked megfelelnek a "hátrányai" egy laptophoz képest akkor a helyedben azt valasztanám.
Ha nekem kéne dönteni magamról az iPadot választanám :) )
2016. aug. 5. 18:16
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!:) Ipadhez van valamilyen app esetleg, vagy hogyan oldható meg pl. fájlok másolása?
2016. aug. 5. 18:25
3/6 anonim válasza:
Hát simán átküldöd e-mailben magadnak, vagy akár annak akinek kell a fájlod, esetleg icloud drivebe belerakod, aztán a másik helyen ahol meg akarod mutatni belépsz a neten és onnan megmutatod.
2016. aug. 5. 18:28
4/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen más egy táblagép meg egy laptop, teljesen máshogy kell kezelni, másmilyen programok futnak rajta. Szerintem szöveget szerkeszteni, prezentációt készíteni vagy nem tudom mire kell neked, de mindent sokkal könnyebb és praktikusabb elvégezni rajta. Én egyedül ezeket az újabb windows 10 táblagép-laptop kombókat látom egy jó iránynak. Teljesen olyan érzés mintha laptopot használnál amikor hozzá illeszted a billentyűzethez, és úgy is működik, viszont tabletként is tudod használni.
2016. aug. 5. 19:51
5/6 anonim válasza:
én az ipadot venném a helyedben, és ha appot nem is tudok mondani, én az ipad minimhez egy leef ibridge pendrive-t vettem, és ezzel gyorsan és könnyen megoldhatóak a fájlok másolása, :D majd ird le mit választottál
2016. aug. 10. 14:30
6/6 anonim válasza:
Szerintem a mac a tuti egyetemen. Gyors és mindent tud.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!