Melyik jobb laptop?
Figyelt kérdés
Hello.
Laptop vásárlás előtt állok és egy i5 ös laptopot néztem ki magamnak. A laptop igazából játékra és munkára is kellene.
A laptop: [link]
Azért gondoltam erre mert 2 gb videokártyája van.
A másik egy i7 es laptop es a tarhelye egy kicsit több.
(Ez +30000 ft) ez is itt van : [link]
Es az a kérdésem hogy megéri az a plusz 30000ft amire nekem kell vagy inkabb az i7 est valasszam?
2016. febr. 22. 15:52
1/7 anonim válasza:
Az i7-es nyilvan sokkal jobb proci, es pl 8GB RAM manapsag mar kell. Nagy kar hogy az nem HP hanem gagyi Asus.
2/7 anonim válasza:
A munkát egyik sem fogja bírni, mivel gyenge minőségűek, a bennük levő videokártya játékra alkalmatlan.
3/7 A kérdező kommentje:
Játékként ne gondoljatok nagy játékokra.
Pl lol vagy ilyesmire elég?
2016. febr. 22. 21:20
4/7 anonim válasza:
A minősége miatt egyik sem ajánlott
5/7 anonim válasza:
nincs igazatok!!! nekem asus laptopom van 4gb ram,nvidia 920m 2gb, i3 proci és alacsony grafikán MINDEN elfut! pl gta5 és nem szaggat!megéri megvenni (bàr kicsit gagyi a műanyag borítás)
6/7 Kalinka válasza:
igazábol az i7 ugye jobb de úgy számold hogy azon nincs op rendszer rá kell rakatni ugye azt is nézted?
7/7 A kérdező kommentje:
Persze figyelembe vettem az op rendszert is ;)
2016. márc. 4. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!