Laptop hűtés tuningolás megoldható, vagy egyéb megoldás a jobb hűtés éredekében?
Én ugyan nem így gondolom, de ha igazad van, akkor be vagy kerítve nincs megoldás..
Azért gondold meg: ha a processzor elsődleges hűtőfelülete rosszul adja át a hőt a hűtésre hivatott további elemeknek, akkor azokkal utána már csinálhatsz akármit, az elsődlegesnél bukik (romlik) el a dolog...
Akkor majd megcsinálom a pasztázást biztos ami biztos. Meg gondolkodom hogy beszerzek egy laptophűtőt. egy ilyenre gondoltam: [link]
Ennek a legnagyobb a fordulatszáma meg a levegőszállítása. Ezzel szerintetek hány fokot nyerhetnék?
Ha nyersz 3-5 fokot a pasztázással, és a kritikus hőmérséklet alá kerülsz, már jó(bb) vagy.
Magam nem foglalkozok laptoppal és javítással, de más szakmaként kíváncsiságból, kihívásként javítottam sikerrel "hőcsövet". Ez a nagyon speciális kialakítású és töltetű cső hatékonyan szállítja a meleget a ventillátorhoz. De már nem foglalkozom vele.
Ha ennek töltete megszökik, akkor oda a hőszállítás és így a hűtés is.... Ez csak eszembe jutott.
Új korában is gond volt a laptoppal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!