Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Rácsatlakozik a wifire, de...

Rácsatlakozik a wifire, de nem kap internetet a routertől, miért van ez?

Figyelt kérdés

Gyári beállítások után sem vezetékesről, sem wifiről nem ad internetet a router (AirLive WN-200R). A setup oldalra be tudok lépni (192.168.1.254), állítottam be jelszót, a routerre rá tud csatlakozni a gép, de internetet nem kap tőle, a chrome ezt írja ki: DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET

Rákerestem a hibaüzenetre, de nem találtam megoldást, valakinek volt hasonló problémája?

2017. febr. 8. 18:42
 1/2 |Orfeusz| ***** válasza:

Kábelmodemes neted van, vagy ADSL (ethernet kábeles)?

ADSL-re be kell jelentkezni a routerben, egy szolgáltatótól kapott PPPoE felh.névvel és jelszóval.

2017. febr. 8. 18:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Amikor a kábelt a portból a laptopba dugom, nem kér felhasználónevet és jelszót, a setup wizardban no login dynamic ip-t állítottam be, és DNS automatic (obtain from server)-t.
2017. febr. 8. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!