Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem osztja meg a win10...

Miért nem osztja meg a win10 a wi-fi-ről ethernetre az internetet? Win8-ról win10-re?

Figyelt kérdés

Van 2 gép egyik win8.1(laptop) másik win10(pc).

Egyszer sikerült megosztani úgy hogy hálózati adaptereknél a wi-fi-t beállítottam úgy hogy ossza meg az ethernetre. És nagyon sok bajlódás után valahogy egyszer csak megosztotta. Másnap már valamiért nem ment pedig minden ugyan úgy van beállítva. win10-ről még a mappákat sem tudom már megosztani. Internetet mind a 2 gép egyszer megosztotta már sikerrel. Akármelyikkel szeretném nem megy.

Ezt csak azért szeretném mert nem megy a laptopban a wi-fi-n a net mert nem érzékeli olyan erősséggel. És hogy egyszerre legyen a két gépen.

Tudom hogy működik de valamiért még sem megy.

(Win10-ről osztok wi-fi-t wi-fi-n hogy telefonnal rá kapcsolódjak akkor megy az internet. Viszont ha win8.1-el kapcsolódok rá akkor azt írja hogy nincs internet. Viszont ha win8.1-ről osztom meg a wi-fi-t wi-fi-n akkor gond nélkül megy mindenen. Csak hát már nincs annyi adapterem amivel rá tudnék kapcsolódni géppel)

Tudom elég hosszú és próbáltam mindent leírni de sehol nem találtam rá választ hogy mi miatt van ez.

Válaszokat előre is nagyon Köszönöm!

2016. aug. 22. 09:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!