Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen laptopot vegyek?

Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy laptopot,mert szükségem lenne egyre.Sajnos nem értek hozzá,hogy milyen lenne a legjobb választás.100 ezer forintot adnék ki érte maximum.Igazából Youtubeozásra,filmnézésre,zenehallgatásra és tanulásra használnám ezért nem kell valami csúcstechnológiás valami.Csak egy átlagos laptop.Valaki tud nekem segíteni?

2016. dec. 31. 14:15
 1/1 anonim válasza:
ASUS ROG GL552V, az egyik legjobb középkategoriás laptop, (ár/érték) szerint. Bár ez bőven túl log a budgeton tudom de azt is tudnod kell 100 forint alatt nem hogy olyan laptopot nem fogsz találni ami semmit se visz normálisan ugyértem játékot, de még asztali gépet se igazán, melesleg tudjuk hogy a müszaki dolgokkal lehetetlen sporolni, és amugy is játékra laptop már alapból öngyilkosság. De ha a budget 300 ezer forint lenne még akkor is nagy dilemma lenne a dolog de igy biztos nem fog találni semmit
2017. jan. 1. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!