Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen laptopot vegyek?

Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés

Maximum 200ezer körül keresek laptopot. Játékra nem használnám csak tanulásra, internetezésre. Az fontos hogy gyors legyen és sokáig jó maradjon ne kelljen 1 év múlva már cserélni. 13-14 colos lenne megfelelő

Néztem a lonovo yoga 500-at, az tetszik hogy átalakítható de pont emiatt tartok tőle hogy nem bírná olyan sokáig. Nem nagyon értek ezekhez, minden segítségért nagyon hálás vagyok!

2016. dec. 4. 15:17
 1/5 biceboca20 válasza:
egy számitógépet inkább
2016. dec. 4. 15:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Számítógép nem jó, fontos hogy tudjam magammal vinni, sokat hurcolnám
2016. dec. 4. 16:05
 3/5 anonim válasza:

Én így szoktam

árukeresőbe írd ve hogy laptop és szűrj rá ár meg hogy mi legyen benne menyyiren vagy táhékozott?

prociból legyen intel corei3 as vagy i5 ös

legyen 4 vagy 8 gb ram benne

ha filmet is néznél jó minőségbe és gyorsat akarsz akkor dedikált videókártyát pipáld be.

ezek a fontosabbak én neztem neked és ezek közül válogatsz akkor biztos jók lesznek azt válaszd ki ami tetszik

[link]

2016. dec. 16. 17:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :D
2016. dec. 17. 18:39
 5/5 anonim válasza:
előző vagyok nincsmit
2016. dec. 25. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!