Szerintetek milyen laptopot/notebookot vegyek?
Netezéshez, logikai játékokhoz tök jók a legolcsóbb mai notebookok is. (Napjainkban ez: 4 GB RAM, 500 GB HD, Celeron processzor. Komolyabb játékokhoz, mérnöki tervezőprogramokhoz, videó-, fotó szerkesztéshez kell csak erősebb vas.
Egyik legnépszerűbb termék keresőn a notebook kategóriát egy 75 ezres Acer vezeti.
Ilyet telepítettem pont egy ismerősnek. Nekem egy 160 ezres Asus X555LB-van, de is max. belépőkategóriás a 3D játékokhoz. Meglepődtem, hogy a 75 ezres Acer jobban összerakott, szuper csendes (Celeron proci bár teljesítményben nem atomerőmű, de cserébe nem is melegszik). Windowshoz, irodai szoftverekhez meg bőven elég. Presztízse legjobban Dellnek, HP-nek, Lenovo-nak van, ha ez is szempont akkor ezt vedd. Húgomnak pl. Dell-t választottam, mert tudom hogy neki ez is számít.
Ha nincs ismerősöd aki "ráhegeszti" a Windowst, vagy jogkövető vagy, akkor olyat vegyél, amihez gyárilag jár ez az árában olyan +15 ezer Ft. Ha van a családban általános- v. középiskolás, akkor tisztaszoftver.hu-n keresztül jár neki az ingyenes Office és szép nagy online tárhely, ezért ezt érdemes kihasználni!
"Netezéshez, logikai játékokhoz tök jók a legolcsóbb mai notebookok is. (Napjainkban ez: 4 GB RAM, 500 GB HD, Celeron processzor. Komolyabb játékokhoz, mérnöki tervezőprogramokhoz, videó-, fotó szerkesztéshez kell csak erősebb vas".
Csak ilyen Lenovo Ideapadot NE! Azonnal lehet vinni a szervízbe, 80 ezerért semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!