Hogyan kössem össze?
Figyelt kérdés
Jó estét kivànok!
Na szóval a fent emlitett led szalagot rendeltem. Ebböl rendeltem 4 db ot.
4 db részből áll a sablon deszkám és oda akarom ezeket föl rakni, csak azt nem tudom, hogy hogyan kössem őket össze, mert ugye ezekhez van egy dugvillás adapter és most azt nem vàgom, hogy ha én ezeket a szalagokat össze kötöm és a végén rárakom azt a kis fehér dobozt meg a dugvilla, akkor fog e vilagitani. Végül is olyan , mint ha egy 20 meteres led szalagom lenne. Ez igy jó? Ötlet?
2016. dec. 14. 21:31
1/3 anonim válasza:
Minden egyes szalaghoz hozzácsatlakoztatod ami kell hozzá és működik egyenként mind a négy. Egymáshoz ne kösd össze a szalagokat, csak a 230V-os villát egy hosszabbítóba és kész.
2/3 anonim válasza:
Képes lennél 4 szettért közel 30 eztret fizetni?
3/3 A kérdező kommentje:
Csak belinkeltem, hogy miről is van szó. Ahonann rendeltem szokas szerint nem talaltam, de amugy azert vettem meg, mert a négy 9000ft volt postaval.
2016. dec. 16. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!