Hogy kössem össze a tv-t a laptoppal?
Figyelt kérdés
Monitor hdmi és usb kimenet van a laptopon a tv-n meg csak AV scart! Milyen eszközt kell beszerezzek?2016. nov. 29. 22:39
1/11 anonim válasza:
Tv típusát meg a laptopod típusát, ha megadnád lehet többre mennének vele az esetleges tanácsadók. (Egyébként én anno szimplán rádugtam a laptopot a tv-re annyi , hogy a júpíszí boxot nem kapcsoltam be csak a TV-t, a laptopon egy szimpla képernyő megosztás és voálá)
2/11 A kérdező kommentje:
Egy ilyen:
https://www.youtube.com/watch?v=C_uPR-GMD_8 laptopom.
És egy lg nr rk-14cc40mx tv készülékem
Ehhez egy radix 1000m beltérim, és: brainwawe bw9902 beltérim. Scart av adapter.
Mit lehet ebből kihozni?
2016. nov. 29. 23:50
4/11 anonim válasza:
#3 jó helyen keresgél, csak a leírás szerint az eladó nem szállít Magyarországra. Igaz, nem tudjuk, a kérdező lehet éppen a szomszédja, bár a TV típusa alapján nem gondolnám.
De ez szállít bárhova, hozzánk ingyen, nem kell HDMI átvitel az analóg jelhez, elmegy VGA-ról is:
5/11 anonim válasza:
Egy jótanács: azt a pénzt amit kidobnál adapterre tedd félre egy új tévére. Jobban jársz, ezek az adaptered dolgok általában vagy xarul működnek vagy sehogy.
6/11 A kérdező kommentje:
:D Ingyen van a parabola ingyen van a tv ingyen van a beltéri egység és az adásért sem fizetek nem egy adaptert fogok venni hanem beszerzem ingyen! :D
2016. nov. 30. 10:19
7/11 vatafak válasza:
az ugye megvan h ritka ordenáré lesz a képminőség?
8/11 A kérdező kommentje:
Poénnak szánom hogy a laptopom lássam a tv-n
2016. nov. 30. 16:27
9/11 anonim válasza:
Kicsit drága és értelmetlen poén. Inkább vegyél egy normális tv-t, amin van hdmi bemenet.
10/11 anonim válasza:
Végülis az SD filmek nagyon jól fognak menni a tévén, ugyanaz lesz a minőség mint a helyi tv adó állomás által lejátszott film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!