Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy kössem össze laptopom...

Hogy kössem össze laptopom tv-vel?

Figyelt kérdés
A probléma következő van egy laptopom dvi es vga kimenettel viszoont a tv-men csak scart illetve hdmi csatlakozo van szoval mai nap vettem egy káblt hdmi illetve vga csatlakozoval van szerelve osze kötötem és valamilyen oknál fogva még mindig nem müködik mit csináljak h mukodjon?

2014. nov. 7. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Laposnal atvaltottad a kimenetet a sajat kijelzorol a vga-ra? Tevenel atalitottad a bemenetet? Ha ezek megvoltak, akkor hirtelen mas otletem nincs.
2014. nov. 7. 15:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen ezzek beletek állitva!
2014. nov. 7. 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:

1 kábel, egyik végén HDMI a másik végén VGA? Jól írtad? Mert az biztosan nem fog működni.

1 HDMI kábelre és egy DVI-HDMI átalakítóra lenne szükséged. Azzal működne.

2014. nov. 7. 16:45
 4/11 A kérdező kommentje:
tudnád linkelni azt az átalakitot?
2014. nov. 7. 16:55
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

Van amúgy DVI-HDMI kábel is, de azt nem tudod másra használni, ezért jobb ez szerintem. A HDMI kábel jó lehet magában is sok mindenhez.

2014. nov. 7. 16:59
 6/11 A kérdező kommentje:
es mukodni fog? mert most ezzel vga és hdmi végű kábellel nem mentem semmire
2014. nov. 7. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Én ilyet használtam egy ideig laptopról filmezéshez. Most van egy médialejátszóm, ahhoz már nem kell az átalakító, tudom használni a HDMI kábellel.

Azt a VGA-HDMI-t vidd vissza, ha tudod, azzal semmire nem mész. Nem tudom, jó-e valamire, de számítógép és tévé összekötésére biztosan nem.

2014. nov. 7. 17:08
 8/11 A kérdező kommentje:
akkor dvi átalakito hdmi kábel ez 100%os?
2014. nov. 7. 17:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Tuti.
2014. nov. 7. 17:10
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm bevált!!! Probléma megoldva megy a like!!!
2014. nov. 7. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!