Mi baja a gépemnek? Nem indul az XP, de miért?
Figyelt kérdés
Kiírta hogy a windows hibát észlelt stb, mindezt kék alapon fehér betűkkel. Azt írja ha először látom indítsam újra, de ha nem a bios-ban kapcsoljam ki a gyorsítótárazást... Újraindítottam volna, de mikor be kéne töltenie az XP-t, nem teszi, csak fekete képet mutat? Mit csináljak?2010. máj. 1. 19:38
1/5 anonim válasza:
kék alapon fehér betűk=kék halál
Ha nem tölt be, akkor telepítsd újra!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert hiába rakom be az új xp cd-t, nem reagál... úgyanúgy ki akarja velem választatni hogy xp-magyar vagy xp-sos, de bármire mehetek nem csinál semmit csak a fekete képernyő
2010. máj. 1. 19:44
3/5 anonim válasza:
Mikor indulna a géped, és még nem töltötte be a grafikus xp felületet, azeőtt nyomd meg a del billenytyüt vagy az f5-öt, menj be a biosba, és válaszd ki hogy honnan bootoljon. Egy xp-t csak 1szer lehet feeltelepíteni!!!
4/5 anonim válasza:
Vegyél mac-et, ha meg vetted utána csinálj egy kerti budit majd helyezd el a pc-det a budiban és fosd tele.
5/5 A kérdező kommentje:
Kivettem a BIOS elemet, és kijavítottam cd-ről
2010. máj. 2. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!