Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csináljak? SÜRGŐS!

Mit csináljak? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Új telefont kaptam (Samsung) és bele akartam tenni a mem.kártyát(microSD)(arégi telefonom Nokia volt) és nem ismeri fel...Formázni akaratm a gépen a mem.kárty USB-vel de már azt sem ismeri fel a gép...:S Mit csináljak? Vegyek újat vagy mit?
2010. máj. 1. 11:54
 1/5 anonim válasza:
kompatibilis egyátalán az új telefonnal?
2010. máj. 1. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:
ugyanez van nekem is. csak nekem a samsungom semmi microsd kártyát nem ismer fel. én sem tudom, hogy mi van, de ezt tudom: a samsung szar. eddig akármilyen samsung mobilom volt, szar volt. ezen pl nem lehet elérni, mert sosincs térereje. de próbálj meg kérni ismerőseidtől microSD kártyát, és ha azt sem ismeri fel, akkor szopóág...
2010. máj. 1. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Az,hogy nincs "térereje"nem hinném tel.gond lenne.
2010. máj. 2. 09:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Más micro SD mem.kártyáját felismeri...Csak az enyémet nem:S
2010. máj. 2. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig telefon gond. Akárhol vagyok, nincs térereje, nem csak itthon. Érdekes, hogy 36 óra után érkeztek meg az sms-esek, amiket küldtek nekem. Meg mindenkit el lehet érni a szobámban, csak engem nem, de ez van.

Amúgy szerintem vegyél újat, ha pont a tiédet nem ismeri fel, a mostani karid meg add oda haverodnak, ha kell neki.

2010. máj. 6. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!