Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mért csinálja ezt a gépem?...

Mért csinálja ezt a gépem? Ugye nem veszett el mindaz amit eddig írtam? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
Megpróbáltam megnyitni a könyvemet a gépemen (egy Word Dokumentumba írtam) és azt írt ki, hogy felkészülés a telepítésre, majd ezután azt mondta hogy nem találja a fájlokat. De milyen fájlokat? Ugye nem veszett el az, amit eddig írtam? Csak azért kérdezem, mert nem 2 oldalról van szó, elég régóta dolgozok a könyvemen. Légyszi segítsetek!
2011. aug. 21. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem veszett el.

Amúgy meg ha könyvet írsz akkor minimum 3 helyen kéne mentést tárolni.

2011. aug. 21. 11:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Uhh, akkor megnyugodtam. Több fájlban is le van mentve, de csak az egyiket írom folyamatosan.
2011. aug. 21. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Az utolsó dokumentumokba sincs az irományod?

Én úgy tudom,hogy nem tudatosan törölted nem lenne szabad vesznie.Mégis elő fordul.Szöveges dokumentumokba kell az ilyet tárolni.Vagy kiírni lemezre,,,SOHA NE BÍZ A GÉPBE!!

Nem tudhatod mikor mondja be az unalmast,.

2011. aug. 21. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Pont ezért az a minimum, hogy mentésenként elküldöd az e-mail címedre is...
2011. aug. 21. 11:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, a régebbi fájlokban sincsen :(
2011. aug. 21. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!