Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elmenteni a...

Hogyan tudnám elmenteni a képeket a fényképezőről, anélkül, hogy formáznom kellene? (SÜRGŐS)

Figyelt kérdés

Samsung márkájú fényképezőm (már másodjára) olyat "játszik", hogy kiírja, hogy megtelt a memória. Nincs benne pedig sok kép, talán harminc. Volt már benne 130 is, akkor pedig nem volt semmi baja. Most nem enged fényképezni, és azt sem engedi, hogy megnézzem a képeket rajta.

Fel akartam tenni a számítógépre a képeket, de nem engedi, mert azt kéri, hogy formázzam. Ha formázom, akkor eltűnik minden kép róla, azt pedig nagyon nem szeretném...

Mit tudnék most tenni? :(

2011. aug. 28. 12:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Érdekes, ha tele a mem.kártya attól még engedie kellene pl. a képek megnézését.

Szerintem vedd ki a kártyát, kártyaolvasóval vagy másik (ugyanolyan kártyatípust használó) fényképezőgéppek tedd fel a számítógépedre a képeket, aztán ha biztonságban vannak akár formázhatsz is.

2011. aug. 28. 13:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a kártyával van gond. Lehet sérült és ezért kéri a gép, hogy formázd.
2011. aug. 28. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!